![]() |
איזה מכשירים אני יכל לעשות ליד אחורית נמאס לי ממה שיש לי
תמליצו לי על המתקנים הכי טובים שלכם שאתם עושים
אני בעיקרון עושה לחיצה צרפתית ועם המשולש בעמידה מוריד כדי לי 3 תרגילים באימון? ואיזה עוד תרגילים טובים יש? |
תלוי כמה אתה מתאמן כל שבוע על יד אחורית? ואיזו תוכנית אימון יש לך? Ab? Abc?
אם זה ab פעמיים בשבוע אז 2 תרגילים זה בסדר. אם זה abc אז שלושה תרגילים. ואם זה רק פעם אחת בשבוע אז אפילו 3 שאחרון הוא סופר סט כדי לגמור לגמריי את השריר. ויש עוד מלא תרגילים חוץ ממה שרשמת. תעשה קיק באק תראה יד אחורית של נמר. או גב לפולי תחתון/עליון בשיפוע יד אחורית. זה אחלה תרגילים. חוץ מזה תעשה מקבילים. זה יתן לך יד אחורית מעוצבת ולא סתם מנופחת. בהצלחה. |
ציטוט:
ואני מתאמן 4~5בשבוע ab לפעמים 3 פעמים יד אחורית לפעמים 2 |
"זה יתן לך יד אחורית מעוצבת ולא סתם מנופחת. "
?!!?!?!?!?!?!? תגיד אתה מטומטם?? |
ציטוט:
|
שחר אתה מאמן כושר ואתה לא מבין מה הקשר לסך הכל שבועי?
אם הוא יאמן יד אחורית פעם בשבוע אז לפחות שזה יהיה חזק מאוד. זמן מנוחה יותר ארוך בין אימון לאימון, ויותר זמן לשריר להחלים ולהיבנות. לעומת זאת אם הוא עושה יד אחורית 3 פעמים בשבוע, מן הסתם שהוא לא צריך לעבוד כזה חזק כי בסך הכל הוא מז*** תשריר. מעבר לזה, מקבילים זה תרגיל שעובד מאוד חזק מחינת לחץ על המפרק, [קצת אורטופדיה] [אמא רופאה תמיד עוזר] כנ"ל בנץ' צר ליד אחורית [לחץ של דחיפה פנימה לא של משיכה החוצה.] בעקבות הלחץ כלל הגידים שלך [החלקים שמסביב למפרק עצמו] מתחזקים בכדי לשאת בעומס ולא שהמפרק יישא בלחץ לבד [דברים שלא מלמדים בבית ספר למאמנים] , עקב כך מבחינת מראה הגידים עצמם נראים גדולים יותר. [גיד הוא קצה של שריר, רקמת חיבור חזקה בין שריר לעצמות או שרירים אחרים, גם הוא גדל.] [שים לב למבנה היד האחורית אצל מתאמנים אולימפיים של מכשירים, זה לא רק בגלל חיטוב, זה כי הם כל היום בצורה מאוד ספציפית עובדים עם היד האחורית] . למי שהולך להתווכח איתי, שיילך ללמוד איזה קורס 2 ברפואה אורטופדית, שיבין מה קורה לגידים שלו אם מפעילים עליהם יחס של דחיסה ולא משיכה. בהצלחה. |
סהר*
לא הבנת, מה הקשר? ציטוט:
|
הוא שאל על תרגילים ליד אחורית... :/
|
נסכם שכל קשר בינך לחדר כושר הוא מקרי בהחלט ואנשים כמוך מוציאים שם רע לכל התחום.
|
ציטוט:
רק תחכים. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ