![]() |
סרטון שיבהיר לכם כמה דברים בקשר לאמריקאים
מהיכרות אישית שלי עם כמה אמריקאים, הם ממש לא אינטלקטואלים, פשוט גובל בטיפשות.
http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE תראו את הסרטון:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: ( פעם ראשונה שאני משתמש בסמיילי הזה, אבל המצב שם מחייב את זה!) |
בארץ המצב לא יותר טוב...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כאילו יש מקומות בהם המצב יותר טוב
נ.ב האוכלוסייה של הטיפשים: בנויורק הוסט קואסט והערים הגדולות באיזור כולם ליברלים היפים שלא יודעים על מה הם מפגינים באזור המרכז ובאיסט קואסט רובם נוצרים שמרנים שעדיין לא יודעים למה הם כאלה. צריך לקחת את זכות ההצבעה מכל אלה באיזשהיא שיטה בארץ שלנו לפחות (ת"א = נויורק במקרה הזה) |
השומן מהמקדונלדס סתם להם ת'מוח כבר
|
חח איזה מפגרים.. אני שם כסף שאף אחד מישראל לא כזה טיפש.. אעלק איראן זה באוסטרליה Wtf
ומה שבאמת מפחיד וצריך לעשות משהו בקשר לזה שחושבים שהדת הרשמית בישראל זה האיסלם, ושהאל קעידה זה מאיתנו.. לא שיש לי משהו נגד ערבים.. |
חחחחחחחחחחחחחח מטומטמים נפלו דווקא על האנשים הכי מפגרים:1eye:
|
אין לי מה להגיד...אני פשוט בשוק...ז"א ידעתי תמיד שהם מטומטמים אבל עד כדי כך?? יש גבול!
|
זה מה שנקרא selective editing
|
Xdddd
אין מצב שזה אמיתי!!! עד המשולש זה היה מוזר אבל כשהוא שאל כמה צדדים למשולש והם לא יודעים...\= |
ציטוט:
ד"א שומעים את המבטא הדרומי של הרבה מהם... תמיד אמרו שהדרומים שם טיפשים יותר, אבל לא ידעתי שבכזו רמה. |
הדת שלנו זה אילסם? אל קעידה זה ארגון של מתאבדים בישראל? יש למשלוש זוית אחת? טוני בלייר?
לחשוב שצרפת נמצאת באוסטרליה? לחשוב שקוריאה נמצאת באוסטרליה? הם אפילו לא יודעים מי ניצח במלחמת ויאטנם המלחמה של העם שלהם.. אמריקאים הם כאלה מטומטמים וחושבים שהם אלה שבאמת יודעים הכל בעולם.. |
חח איפה נמצאת חומת ברלין כאליו כמה דפוק אפשר להיות
חח איפה נמצאת חומת ברלין כאליו כמה דפוק אפשר להיות
|
חחח כל כך מטומטמים
אלק'אעדה קבוצה מתאבדים בתוך ישראל חחח איזה דפוק |
וואו.. אם זה רציני אז באמת שהמצב לא מצחיק.
אחד עדיין מאמין שיאסר ערפאת עדיין חי. חח חזק =] |
הם באמת טיפשים אבל פשוט שאלו המון אנשים ורק את המפגרים הכניסו לסירטון
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואיי איזה טיפשים
הכי קרע אותי קופי אנאן זה משקה Xd |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ