![]() |
שאלה לחבר'ה החזקים, איך אתם מתלבשים למועדון?
אהלן לא ידעתי ממש איפה לפתוח את זה אז אני מקווה שפה זה מתאים. סתם עניין אותי לדעת איך החבר'ה הגדולים פה מתלבשים ליציאות פאבים מועדון וכו' כשהמטרה היא להשיג בנות. לי אישית יש גוף ממש מעוצב, ולפעמים כשאני יוצא עם גופייה אני מרגיש קצת תחושה של שוויצריות, ושאולי היה עדיף לצאת עם מכופתרת למרות הרצון להראות את השרירים. גם מישהי פעם אמרה לי שאם הגבר הוא שרירי אפשר יהיה לראות את זה גם בלי גופייה, ושזה יותר מושך אותה כשהוא לא חושף את הכל על ההתחלה.. מה דעתכם בנושא?
|
גופיית בילדרים זה must ביציאה
מומלץ מידה S כדי להבליט את הגוף שלך |
+1
ועוד אופציה לא פחות טובה זה חולצת לייקרה נצמדת 3 מידות מתחת למידה שלך כדי להבליט ולהיות ס1ס אחי |
אתם עדיין ילדים .. הכי חשוב זה מכופתרת(חשוב שתיהיה צמודה בידים ) ושיהיה בה כיס על מנת לשמור מקום לפחית טונה לעולם אין לדעת מתי תצתרך את הטונה שלך
|
חחח הרגת אותי עם הטונה..ואני בן 20 כבר לא כל כך ילד
|
אחי רק גופיות mamz
"לי אישית יש גוף ממש מעוצב" - הומי, תגובתך? |
ציטוט:
|
לך בלי חולצה, ככה בטוח ישימו אליך לב.
עזוב שטויות, תתלבש נורמלי (ג'ינס + טי שירט יפה/חולצת כפתורים לא מקומטת מדי). המטרה שלך להשיג בנות? ובכן גופיות לא יעזרו לך. קל יותר להיות גבר מכוער מאשר אישה מכוערת. אל תצפה שמישהי תבוא אליך ותגיד לך "בונא יש לך גוף ממש מעוצב אפשר את המספר שלך?". זה לא עובד ככה. פשוט גש אל מי שמעניינת אותך, ופתח שיחת חולין. לפי נתונים לא רשמיים זה מצליח בסופו של דבר. |
ציטוט:
|
דיאבלו -
זה הפוסט הראשון שלך בפורום. אתה טרול. האתר מדרדר. אם כבר החלטת להטריל, תבנה את הדמות שלך לאורך זמן. אל תתחיל ישר עם שטויות. |
ציטוט:
אני מציע שתכתוב מדריך לטרול המתחיל. עם השקעה כזאת, לפי מה שהבנתי מגורמים בכירים, אולי עוד תקבל ניהול בפורום ארכיון המבוקש. תמשיך לתרום לאתר (בעיקר עם כל הדיונים שאתה פותח) אח שלי :clap: |
זורמים מורידים חולצה וזה עושה את שלו
|
ציטוט:
אזהרה ראשונה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ