![]() |
מתלבט בין ab ל ss
לפני 3 חודשים התחלתי להתאמן ויש תוצאות סבירות ל3 חודש אני מתאמן ab הנה פירוט של המשקלים שלי והתכנית: A - חזה, יד אחורית כתפיים. B- יד קדמית, גב, רגלים. משקל 70 קילו. ואני 1.73 על 16% שומן. הבעיה שבזמן האחרון אני לא רואה תוצאות כלכך חג במשקלים ולא במשקל גוף שאני עולה, אז חשבתי אוליי כדאי לעבור לss למרות שהמטרה העיקרית שלי היא ניפוח ומסת שריר?
|
כמה אתה מסקביט?
|
3 חודשים ss
ואז ab |
ציטוט:
מעניין אותי לדעת מאיפה אתה קובע ששלושה חודשים בדיוק הם הזמן הנדרש למיצוי התוכנית. |
אם אתה לא מתקדם יש 2 הסברים לזה:
1. אתה לא אוכל בהתאם. 2. אתה עובד לא נכון. אני בטוח שאחד משניהם רלוונטי כי אחרי הכל עד שתגיע למיצוי פוטנציאל הגדילה הטבעי יקח לך שנים. אתה צריך להיות סגור ב100% על המטרה שלך. אם היא כוח אז תעשה ss אם היפרטרופיה, תמשיך ab ונעזור לך לתקן את מה אתה עושה לא טוב. |
ציטוט:
מן הסתם הוא יכול להמשיך מss לתוכניות כוח מתקדמות וכו'.. |
ציטוט:
|
30 גרם חלבון זה לא מה שיעצור אותך מלגדול. אולי הציפיות שלך גבוהות מידי ואתה כן מתקדם אבל לאט.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אין מה לעשות , היפרטרופיה ובכלל כוח ו"גדילה במסה" היא שילוב של שינה(מנוחה\התאוששות) אוכל ואימונים נכונים. משהו שם אתה לא עושה נכון. ואם אין לך מספיק אוכל תבקש מאמא שתקנה לך עוד קוטג או עוד טונה ואתה מסודר
|
עזוב את האנשים. תתמקד בקצב ההתקדמות האישית שלך.
|
יש לי שאלה בקשר להיפרטרופיה
היפרטרופיה זה גדילת רקמת שריר נכון ? שהשריר גדול הוא לא מן הסתם גם יותר חזק ומשקליי העבודה יותר גדולים ? ומה ההבדל ב ss שהוא עובד על כוח ולא על היפרטרופיה ? מספר החזרות ? |
ציטוט:
הדרך הכי טובה היא פשוט לפרסם תמונה שלך לפניי ואחריי :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ