![]() |
פיל היט מר.אולימפה 2012
אולימפיה אחת הצמודות שהיו .
אני עדיין אישית מעדיף את המבנה של קאי . יאללה מחכה כבר לשנה הבאה !! |
בפיתוח גוף קשה להדיח את האלוף בעיני השופטים, במיוחד כשזה מייצג את מאסלטק. חלק גדול מאד מהתחום הזה הזה לא באמת תלוי בתצוגה בערב התחרות, במקרה ואין הבדלי רמות משמעותיים כמובן. לא חסר דוגמאות למתחרים שנשדדו בצורה הכי ברורה ומגעילה שיש.
|
קאיי נירא כאילו עם היה מנצח זה רק מרחמים שהוא כבר מת להיות מר אולימפיה אבל אין מה לעשות זה של פייל!
|
אחת התחרויות היפות לדעתי שיפוט נורמלי סוף סוף רק שון רודן היה צריך להיות אחרי דקסטר אבל זה מה שהושפטים החליטו הם מבינים יותר
|
כמה שרציתי שקאי ייקח, דוגרי מגיע לפיל, לדעתי השיפוט היה מאה אחוז, ושון רודן לדעתי נראה יותר טוב מדקסטר, למרות שהוא ממש הפתיע...
|
Top 10:
1. Phil Heath 2. Kai Greene 3. Shawn Rhoden 4. Dexter Jackson 5. Branch Warren 6. Dennis Wolf 7. Toney Freeman 8. Evan Centopani 9. Johnnie Jackson 10. Lionel Beyeke |
מה נסגר עם רולי ? איזה באסה
|
אני רואה אולימפייה כבר 5 שנים, לא הייתי במתח ככה אף פעם.
צמוד רצח... |
פיל לקח בנקודה אחת.
|
מה היה עם ה212
|
ציטוט:
ואני אומר לכם, האולימפיה הזאת היתי בטוח קאי יהיה על הפנים, אבל תפסתי את עצמי כל הזמן מסתכל דווקא עליו כי הגוף שלו פשוט תופס תעין. הוא פשוט הביא שלמות לבמה. אני בטוח שרק בגלל שהיתה מעורבת שם הרבה פוליטיקה לכיוון של פיל הוא ניצח, אחרת קאי היה צריך לקחת . |
|
מישהו יכול לכתוב את הtop 6-8?
|
ציטוט:
|
מקום 5 לבראנץ פשוט בזיון...הוא נראה כמו מפתח גוף שיצא לפנסיה וברגע האחרון ניסה לעשות קאמבק, לא אסטטי, מותן רחבה, לא הגיע מוכן מספיק, פשוט בושה שהוא קיבל מקום 5.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רק תיקון קטן אחי זה האולם פיה השניה של רודן שנה שעברה הוא זכה 11 לגבי הידטדה חבל הוא היה בין הכי מוכנים בתחרות ובכל זאת זה לא הספיק ועוד דבר אף אחד לא שם לב לפלג גוף עליו של גוני גקסון הוא פשוט מטורף גב כמו של רוני רק אם היה לו רגליים
|
תודה אביב, פשוט תחרות טירוף הייתה השנה!
היה כיף לראות! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ