![]() |
אימון טבעות בבית - 33 קילו על הצוואר !
|
אוי לא
|
חשבתי להשאיר את התגובה ולצאת...אבל שיא הרצינות אני חייב להבין.
33 קילו על הצוואר זה אימון פונקציונאלי? איזה מטרות זה משרת? אולי אתה מתכונן ליום שיהיה לך ילד בן 9 שיעלה לך על הכתפיים,ואם חלילה יפול תוכל לעשות מקבילים בין כסאות במטבח? אתה יודע איזה נזק אתה יכול לגרום לחוליות הצוואריות שלך? |
בני אחי יגרוזיני אם גנים של אל ייווני
תוריד מהמשקל אתה מקפיץ תעבוד יותר נקי |
הייתי בטוח שזה יהיה פוסט של חדש...
|
כל הכבוד אהבתי איך שסידרת את הטבעות בבית.
לפי הרעידות על הטבעות זה נראה שזה חדש לך , הטווח תנועה קטן מאד , אתה לא עולה עד למעלה וירידה אפשר לרדת עוד. קניתי וסט של 50 קילו , תקנה אחד כזה גם יושב בצורה נורמלית ולא שובר את הצוואר. בכללי כל הכבוד אין על משקל גוף! אתה סוס רציני |
רבע טווח תנועה,אתה רציני?
|
me too
|
בעיקרון עשית פשוט dips על טבעות, אבל אתה חייב לנעול את המרפק, עשית באמצע איזה 50-60% טווח תנועה..
זה שזה על ה"צוואר" זה לא בדיוק על הצוואר, יותר על העורף והטרפזים. |
חריף ביותר אחי אבל באמת נראה טווח תנועה חלקי....
|
בני מעריץ אותך יתותח אוהב אותך אח יקר!!!!דרך אגב אני הצלם!!
|
ציטוט:
חדש איפה אפשר לקנות את הוסט שאתה מדבר עליו? כמה הוא עלה? יש לך לינק ? |
ציטוט:
אני קניתי את הדגם 100 לונג נארווב. יש שם המון סוגים ומשקלים שונים. |
מוכרים גם בארץ ווסטים, תריץ חיפוש בגוגל
מה גם שאפשר להכין משו די פשוט משרשראות ושאקלים בהרבה יותר זול |
קנה קטלבל וחגורה, גם תחשוף בפני עצמך תורת אימון שלמה וגם יהיה לך מה לתלות על החגורה בשביל לעשות אימוני משקל גוף בתוספת משקל.
|
ציטוט:
ישנו מגוון תרגילים גדול שאי אפשר לבצע שכיבות שמיכה טיפוסים למיניהם עמידות ידיים הרבה דברים שאי אפשר לעשות ואפשר לעשות רק עם ווסט שמהודק היטב בנוסף ריצות וספרינטים עם משקל רק עם וסט. עם חגורה , כשתנסה לשים עליך 80 קילו תקבל כאבי נאטס מטורפים עם ווסט המשקל מחולק טוב יותר . |
ציטוט:
|
תזכורת עודף ניפוח ושרירים עבים מדי לפרופורציות הגובה גורם להיראות נמוך, גם לגבוהים.
כדאי לשקול כמה עוד אתה רוצה להתנפח, נראה לי שהגעת למידת המקסימום לפני שזה מוגזם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ