![]() |
עלייה במסה ללא חדר כושר..
אז אני בן 16..שחקן כדורסל..גובה 1.83 משקל 63 אני יודע שאני שחיף רציני..
ואני רוצה להעלות המשקל בצורה בריאה לפחות ל70 ק''ג..אז רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות את זה בלי להתאמן במכון כושר? ודרך אגב האחוזי שומן שלי אפסיים.. תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי :) |
ברור שאתה יכול.. תוכל כמו חזיר תעלה במשקל אל תדאג.
|
אבל אני לא רוצה להעלות במשקל כמו חזיר..ולהכניס רק שומנים..אני רוצה להעלות בצורה בריאה
ונכונה לספורטאי..אתה מבין? |
אל תצפה לעלייה במסת שריר בלי אימוני כוח, כן?
|
אוקיי..אבל האימוני כוח האלה חייבים להיות במכון כושר..? כאילו עם כל המכשירים וזה..?
|
ציטוט:
|
אתם מבינים למה הספורטאים שלנו ברמה ז' ??? זאת הגישה אגב של 90 אחוז מהספורטאים בארץ...ואני לא מאשים את הבחור אני מאשים את המאמנים שלו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפחות בשלב הראשוני |
השאלה היא אם אתה רוצה לעלות סתם במסת גוף או במסת שריר.
בשביל לעלות במסת גוף מספיק רק לאכול בשביל מסת שריר , צריך גם להתאמן. |
אם אתה ספורטאי לפחות פעמים בשבוע אתה חייב לתת סקואט כבד ל5-6 חזרות , בנצ פרס 5-6 חזרות , מתח , לחיצות מעל הראש , חתירות למניהם , דדליפט לפחות פעם בשבוע
לעבוד כבד . זאת אומרת אם אתה רוצה ליהיות ספורטאי מעל הממוצע הגם ככה לא כזה גבוה שיש בארץ .. ולא לחשוב על כמה בטן אני עושה וכמה אני מרים יד קדמית |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח ח |
אתה צריך להתחיל לשמור אל תזונה נכונה יחד אם זה
ללמוד טכניקה בתרגילים בסיסים כמו מקבילים שכיבות שמיכה מטח וכו אל תקשיב פה לחברה שאומרים אי אפשר ברור שכן תוכל להתאמן בפארק מקבילים ,שכיבות שמיכה ,מטח יש המון ווריאציאות ותרגילים תגוון מידי פעם מטח באחיזות שונות שכיבות שמיכה בזויות שונות וכו אם הזמן תוכל להוסיף קצת שמקל אל עצמך תעבוד 10-15 לעט ונקי המטרה שלך להיות בריא אם מסת שריר סבירה אתה לא צריך חדר כושר תאכל אוכל טוב חלבונים ופחמימות וצא לדרך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אלפה באמת , חשבתי שאנחנו חברים מה לא ניהיה bff לכבוד החג?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ