ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקר: אירובי במסה (https://israelbody.com/showthread.php?t=7667)

DropDead 10-04-07 15:59

סקר: אירובי במסה

סתם עיניין אותי
מי כאן עושה אירובי במסה ?

gil-Nissim 10-04-07 16:04

בכללי מומלץ לכולם לעשות אירובי במסה..
זה עוזר לעלות יותר נקי..

ליפני שהתחלתי לעשות חיטוב (ליפני חודשיים) לא עשיתי אולי 7 חודשיים אירובי..

ספרטן 10-04-07 16:39

אני מתקשה מאוד לעלות במשקל ככה שאני בכלל לא משלב אירובי במסה.

- Idan - 10-04-07 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
זה עוזר לעלות יותר נקי..

זה בסך הכל מצמצם לך את הכנסת הקלוריות. כלומר זה לא ישנה אם תאכל פחות 300 קלוריות ולא תעשה אירובי או שתעשה אירובי שישרוף לך 300 קלוריות ותחזיר לעצמך את אותן קלוריות.

Efi eLi 10-04-07 17:12

חוץ מחימום אני לא עושה אירובי...נראה לי שהכושר שלי על הפנים עכשיו...אבל גם ככה נורא קשה לי לעלות במשקל אז לא אכפת לי כל כך...

Daniel-Barak 10-04-07 17:18

אני עושה...
לפני ההפסקה שלי (ד"א היום חזרתי לאימון ראשון במכון... מקוה שכן ירבו ויהיה זמן לשלב בין זה ללימודים), הייתי מתאמן 5 פעמים בשבוע - 4 פעמים מאסה ופעם אירובי.... אם הייתי יכול, הייתי אפילו עושה עוד אימון אירובי בשבוע, אבל לא יצא לי

אירובי תמיד מעולה גם במאסה וגם בחיטוב
חייבים לשמור על הלב

trhetrhe 10-04-07 17:27

פעם בשבוע עושה אירובי 20-25 דק'...(3-4 ק"מ ריצה)

Leo 10-04-07 17:29

התאוששות אחרי סט של דדליפט = האירובי שלי.

boris19 10-04-07 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
זה בסך הכל מצמצם לך את הכנסת הקלוריות. כלומר זה לא ישנה אם תאכל פחות 300 קלוריות ולא תעשה אירובי או שתעשה אירובי שישרוף לך 300 קלוריות ותחזיר לעצמך את אותן קלוריות.

אבל זה עוזר לחטב תמותניים, לא ?

Kachok 10-04-07 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19

לא , זה מחטב מאחורי האוזן:huh:

- Idan - 10-04-07 18:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19

כפי שהבנתי, לאירובי יש איזה שהוא יתרון בשריפת שומנים עקשניים (אם זה במותניים או בכל מקום אחר). לא יודע בדיוק מה התהליך שגורם לזה, אולי Bullet מהפורום יודע והוא יוכל להסביר.
בכל מקרה, זה במידה ואתה במאזן קלורי שלילי. כאן מדובר במאזן קלורי חיובי ולכן זה חסר משמעות ולא רלוונטי.

Moshe 10-04-07 18:33

ציטוט:

כפי שהבנתי, לאירובי יש איזה שהוא יתרון בשריפת שומנים עקשניים (אם זה במותניים או בכל מקום אחר). לא יודע בדיוק מה התהליך שגורם לזה, אולי Bullet מהפורום יודע והוא יוכל להסביר.
בכל מקרה, זה במידה ואתה במאזן קלורי שלילי. כאן מדובר במאזן קלורי חיובי ולכן זה חסר משמעות ולא רלוונטי.

הבאתי מחקר תעשה חיפוש נראה לי גם אתה הבאת אותו אחרי זה או משהו אחר ממקור אחר שמראה שאירובי לא עוזר או בעצם לא משנה את ההשפעה הגנטית בירידה בשומן במקומות כאלה ואחרים ..
בכל מקרה בקשר לאירובי במסה , הבנתי/טענו כך/היה מחקר לא זוכר בדיוק שזה מגדיל את הגליקוגן בשריר ויש פוטנציאל יותר לעלות במסה כך או משהו בסיגנון אני לא ממש זוכר איפה קראתי את זה אל תתפסו אותי במילה.
מה גם יש בזה עוד הרבה היבטים חיוביים ולא שלילים , כל האלו שחושבים שאם יעשו אירובי "ישרף להם השריר" הם טועים ובגדול , אז תאכלו עוד 300 קלוריות , אירובי זה דרך חיים אי אפשר להתחמק (אפשר אבל לא כדאי)

- Idan - 10-04-07 18:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
הבאתי מחקר תעשה חיפוש נראה לי גם אתה הבאת אותו אחרי זה או משהו אחר ממקור אחר שמראה שאירובי לא עוזר או בעצם לא משנה את ההשפעה הגנטית בירידה בשומן במקומות כאלה ואחרים ..

המחקר ההוא בדק מקרה אחר. הוא לא בדק שריפת שומן במקומות ספציפיים, הוא בדק ירידה כללית במשקל (או ירידה כללית באחוזי שומן).

Moshe 10-04-07 18:42

ציטוט:

המחקר ההוא בדק מקרה אחר. הוא לא בדק שריפת שומן במקומות ספציפיים, הוא בדק ירידה כללית במשקל (או ירידה כללית באחוזי שומן).

והיה רשום שם שגם שם וגם שם הם ירדו אותו היקף טבור ושאר המקומות

- Idan - 10-04-07 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
והיה רשום שם שגם שם וגם שם הם ירדו אותו היקף טבור ושאר המקומות

לא זכור לי דבר כזה. גם לא יכול להיות מצב שלוקחים מס' משתתפים למחקר וכולם מאבדים בדיוק את אותן מידות בכל הגוף אפילו אם הנתוני פתיחה שלהם היו זהים. לכל אחד יש מקומות אחרים בגוף עם שומנים "עקשניים". לאחד זה מסביב לטבור, לאחר זה בחזה וכו'.

Moshe 10-04-07 21:26

זה מה שהיה רשום במחקר :

ציטוט:

Figure 2. The distribution of visceral versus non-visceral fat in the whole body (measured by
DXA) and the distribution of fat depot within the abdominal compartment (measured by CT)
were not changed by 6 months of caloric restriction in overweight men and women. The data for
the CR and CR+EX groups are combined in this analysis (n=24) and compared to the control
group (n=11). The figure shows (A) the change in VAT and non VAT fat between baseline and
month 6 and (B) the change in abdominal visceral, deep subcutaneous and superficial
subcutaneous adipose tissue between baseline and at month 6. The y-axis shows the contribution
of each fat depot in kg and the data within the columns are the percent contribution of the fat
depot to the total compartment either (A) whole body or (B) total abdominal.

Fatty 10-04-07 21:38

אני משתדל להתחמק מאירובי כמה שיותר במאסה. לא סובל את זה.

AAA 10-04-07 21:41

לא מבצע אירובי בזמן מאסה.

בחיטוב זה סיפור אחר.

Vee 11-04-07 14:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
אני עושה...
לפני ההפסקה שלי (ד"א היום חזרתי לאימון ראשון במכון... מקוה שכן ירבו ויהיה זמן לשלב בין זה ללימודים), הייתי מתאמן 5 פעמים בשבוע - 4 פעמים מאסה ופעם אירובי.... אם הייתי יכול, הייתי אפילו עושה עוד אימון אירובי בשבוע, אבל לא יצא לי

אירובי תמיד מעולה גם במאסה וגם בחיטוב
חייבים לשמור על הלב

מחזק. במאסה או בחיטוב, אירובי זה חובה פעם פעמיים בשבוע.

yonip 11-04-07 15:07

וואלה אירובי עוזר לחטב שומנים עקשניים? אני רוצה לחטב תמותניים קצת למרות שאני במסה
אם כן אני גם יתחיל לעשות..
איזה אירובי כדאי לעשות כמה זמן בשבוע כמה פעמים?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ