![]() |
מבקש עזרה - קאמבק לאחר 6 שנים
מה קורה חברים?
סביר להניח שאני כבר לא מכיר כאן אף אחד מאחר והייתי פעיל כאן ב-2006-2009 ומאז הפסקתי את הפעילות בפורום עקב שירות צבאי. לאחר הפסקה של קצת יותר משלוש שנים אני רוצה לחזור לתחום אבל אני חלוד לגמרי ולא זוכר כמעט כלום. אני בן 22, יש לי מבנה גוף רזה עם אחוזי שומן די נמוכים והגובה שלי הוא 1.80 בערך - קיצר שחיף מת ומחכה לי עבודה לא קלה :) השאלה שלי היא איך אני מתחיל שוב להכניס את הגוף לאימונים בלי להיפצע? מה לעשות מבחינת תוכנית ותפריט? אגב, שמתי לב שמחיר התוספים נהיה לא שפוי - מישהו יודע למה? |
לדעתי כדאי שתרענן את הזיכרון עם קריאה של חומר עדכני בנושא תזונה ואימונים, סה"כ לא השתנה הרבה - כמות חלבון מספקת ומאזן קלורי חיובי עם אימון אנאירובי והתקדמות במשקלי עבודה.
מחירי החלבון עלו בכל העולם, כמובן שבארץ זה הרבה יותר תודות למע"מ מכס וכו'. |
תתחיל מתכנית fbw עם תרגילים מורכבים בלבד ותעלה במשקלים, לפחות 4 חודשים תכנית עם תרגילים מורכבים כדי להחזיר כוח בסיסי ומאסת שריר.
מעבר לזה תחליט מה המטרות ותפצל בהתאם בקשר לתוספים, מוצר הגלם בחוץ לארץ עלה בכמעט 20%(מי גבינה), בנוסף הדולר שהיה על 3.5 הרבה זמן הגיע ל4, בנוסף המע"מ עלה באחוז, כל המשלוחים החדשים חטפו את שלושת המכות האלה וזה מתורגם לכיס שלך ל100 שקלים, הרווחים לא גדלו בהרבה למוכרים, אבל הם גם לא הורידו מחירים כדי לעודד אנשים להמשיך לקנות וזה מה יש, נופל על הצרכן כמו כל סקטור במדינת ישראל |
תודה על התגובות חבר'ה.
מה הכוונה בתרגילים מורכבים? |
סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס בעמידה, פאוורקלין
|
אהלן, הסיפור שלך מאוד דומה לשלי, גם אני חזרתי אחרי 3 שנים צבא + שנה של טיולים ועבודה...
ירדתי מ72 קילו על 10% שומן ל60 קילו עם 14~ מתאמן עכשיו כבר חודש שני או שלישי, ויכול להגיד לך שעליתי ממש יפה בהתחלה פשוט הייתי עושה fbw ומגוון בכל התרגילים בכל אימון, לתת לשריר קצת תזכורת, מבודדים וגם מורכבים, לא התחלתי ישר עם דדליפט וסקוואטים היום אני עם fbw עם רק מורכבים 3 פעמים בשבוע, עובד כמו קסם אני כבר 67 בדרך למעלה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ