![]() |
חילוף חומרים...
איזה שיטות אתם מכירים להעיץ את חילוף החומרים שלכם ולהביא אותו למקסימום? עד כמה שאפשר?
מה לאכול? לשתות? להשתמש? תשפכו ידע וניסיון כדי שכולם ילמדו, בבקשה. |
כמה שיותר ירקות ירוקים ועליים, (פטרוזיליה,חסה,מלפפון,ברוקולי,תרד,פטריות טריות) וירקות בכלל, 2-3 פירות ביום, ושהפחמימות שלך יבואו מדגנים מלאים, (לחם מלא עדיף שיפון, אורז מלא, בטטה, תפו"א, פסטה מקמח מלא,שיבולת שועל) והכי חשוב, לשתות הרבה הרבה מים, ולעשות אירובי, בהצלחה....
|
וחוץ מהדברים הסטנדרטים... אולי כל מיני דברים קטנים שאתם מכירים?
כמו זה שקפה ותה ירוק מאיצים את חילוף החומרים... זה חריף מעיץ... וכו'... |
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 במאמר נמצאות טעויות נפוצות המאטות את קצב המטבוליזם, תקרא אותו על מנת לא לעשות טעויות אלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תאכל הרבה סיבים תזונתיים שנמצאים בירקות ובדגנים ותבלה הרבה בשירותים תסמוך עלי.
|
אז ממליצים לא לשתות לפני ואחריי ארוחה בכלל? כמה זמן לפני ואחריי??
וכמה גרם של סיבים תזונתיים ביום זה נחשב הרבה? כי בתפריט שלי יש איזה 7 גרם (שלא נראה לי שזה הרבה בכלל)?? :) |
קודם כל תשתה, אין שום בעיה בזה, המאמר בא להכניס אנשים לפרופורציה של העמסת נוזלים .
יש כאלה הנותים לחשוב שאם הם ישתו ליטר מים בארוחה וירגישו מלאים אז הם ירדו במשקל, בתכלס המאמר טוען אחרת . ציינת מקודם את נושא הקפה והתה, אני הייתי ממליץ יותר על הקפה מאשר על התה נטו בגלל כמות הקפאין שבו . דרך נהדרת למקסס את השפעת הקפאין היא לשתות אותו לא חם אלה פושר וללא חלב או סוכר כלל, זאת כדי לעלות את השפעתו. |
אוקיי תודה על התשובה...
ומה לגבי שיבים התזונתיים? |
כמה סיבים תזונתיים זה נחשב הרבה?
|
25 בערך..
|
אני עושה חצי שעה ארובי בעצימות נמוכה עד בינונית ממש אחרי הציחצוח שיניים ולאחר האימון אני שותה מים חמים עם נענע,רוזמרין וג'ינג'ר/לואיזה בתוספת כפית דבש טהור.
|
איפה יש הרבה סיבים בלי הרבה קלוריות?
|
לא ידעתי שאפשר להאיץ חילוף חומרים, טוב לדעת...
|
תוספת של שריר יכולה לעזור...
|
ירקות...
תוספי תזונה של סיבים תזונתיים... |
סיבים תזונתיים לא מעלים חילוף חומרים.
הם פשוט גורמים למערכת העיכול לעבודה קשה יותר - וכתוצאה מכך לשרוף יותר קלוריות בתהליך העיכול עצמו וזאת בנוסף להרגשת השובע . חשוב לצרוך אותם בעקבות ההשפעות הבריאותיות שלהם של ניקיון מערכת העיכול והורדת כולסטרול . בסופו של יום, אם אתה רוצה חילוף חומרים גבוהה הנוסחא מאוד פשוטה. קפה שחור פעמיים / שלוש ביום + שילוב של אימוני כוח בהספק גבוהה (ליצירת אפטר ברנינג גבוהה) הכוונה לאימון כזה הוא : 400 מ ספרינט 10 מתח 20 שכיבות סמיכה 30 סקוואט כפול 5 מחזורים וכמובן כל האימוני היפרטרופיה בחד"כ יעלו את המסת שריר יחד איתו את הbmr - body mass rate |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ