![]() |
שימוש ב bsn n.o
בשימוש של n.o צריך תקופה של הפסקה או שאפשר להשתמש בזה רצוף ?
|
זה מאוד תלוי בבנאדם.
אני כבר משתמש כמעט חצי שנה ב preworkout אחר אבל מקביל ל NO מבחינת מרכיבים. ועדיין מרגיש שהוא עושה את העבודה מצויין. איך שאתה מרגיש. הכי טוב אם אתה רוצה להיות בטוח, זה להפסיק למשך כמה אימונים ואז לנסות להרגיש את ההבדל. |
אני מדבר על בחינה בריאותית זה יפגע בגוף שלי ?
|
לא חושב.
זה פשוט יפסיק להשפיע עליך בשלב מסויים. |
תוספי pre-workout הם לרוב עבודה בעיניים...
|
לא נראה לי שזה עבודה בעיניים, כי אני מרגיש הבדל באימון עם ואימון בלי.
|
ציטוט:
|
זה לא עבודה בעיניים אבל עדיף בלי לדעתי, הגוף שלך מתרגל לזה וזה מפסיק להשפיע, ואז שאתה מפסיק אתה כמו סמרטוט באימון, זאת דעתי...
|
המוצר n.o עובד טוב ואפשר להרגיש את ההבדל באימון בצורה חדה .
וגם אם יש לו השפעה פסיכולוגית של אפקט פלציבו זה לא משנה - לפעמים לנו המתאמנים צריך גם שיר מטורף שיעיף אותו קדימה במשקלים . כל דבר שיעשה את האימון מפחיד יותר מתקבל :) |
ברור שזו לא עבודה בעיניים - אם לא חבל לך על הכסף ויש לך חשבון בנק אינסופי. תטילו קצת ספק בדברים, די להאמין לכל דבר. אם בחנות ישראלבודי אמרו שזה הדבר הכי טוב מאז המצאת הלחם הפרוס - לא אומר שזה נכון.
|
ציטוט:
ממליץ בחום רב ! הבעיה, שקיים תהליך " העדר" בכל מקום ותחת כל עץ רענן. גם אתר ישראבודי לא נפקד מכך. תודה. |
ציטוט:
אתה בעצם אומר: "המדע ואלפי מחקרים טועים ורק אני צודק" נראה לאן תגיע עם הגישה הזאת. עצה קטנה - אם בא לך לקטול מישהו או משהו תעשה חיפוש בגוגל, רק אחרי שתמצא לפחות 2 מחקרים שמוכיחים את הטענה שלך, תדבר. לא תמצא, א-ל תדבר כי אתה מוציא את עצמך אידיוט. חבל. |
חברים, אני בספק שהשתמשתם ולא הרגשתם בהבדל .
במידה ולא לקחתם... הייתי שומר את העצות לאלו שעשו את הצעד קדימה ולקחו אחריות על האימונים שלהם ולא היו תלויים במצב הרוח |
כל הדיון הזה ואף אחד לא ענה לי על השאלה , בשימוש רצוף יש פגיעה גופנית ?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ