![]() |
אבקות חלבון ושורפי שומנים.
אהלן,
אני עכשיו מסיים את הקופסא השנייה שלי של whey אופטימיום נוטרישיון(לא יודע עם ככה קוראים לחברה ולמוצר עצמו...) עכשיו תכלס,לא יודע עם אני הכי מרוצה .. אני מתאמן רציני כבר חצי שנה בערך,עם האבקה הזות,נותן 4-6 אימונים בשבוע,כול סוף אימון 2 כפות הגשה עם מים חצי ליטר כמו שצריך. עכשיו,מה שקורה זה שאני נשאר על אותו משקל כבר פאקינג חצי שנה! מבחינת תזונה,הקפדתי מאווד,היו תקופות אפילו שאכלתי בבוקר קוטג' וירקות,ולפני אימון פחמימה וחזה עוף,קיצר לפי הספר,ועדיין נשארתי במשקל הזה,עשיתי אירובי הכול,אבל עדיין נשארתי על המשקל הזה(85 ק''ג על 173 ס''מ). אני לא יודע עם החלבון עושה את זה או לא? תכלס נהייתי דיי גדול,בדקתי היקפים אחרי חודש היד שלי גדלה ב-6 ס''מ. אבל המשקל אותו דבר. עכשיו המטרה של כול האכילת ראש,מה אתם חושבים על החלבון הזה?יש למישהוא אלטרנטיבה מעניינת שהוא עצמו ניסה? ובכלל שורפי שומנים,להכניס או לא? כול מי ששאלתי אמר לי שזה בולשיט.. לא יודע למי להקשיב. וגם בישביל להגביר את הארגיה שלי ביום יום התחלתי להשתמש בג'ק3די,אני מכוון להגיע לכושר אירובי דיי גבוה,במטרה להוריד את המשקל. קיצר מי שיש לו אור לשפוך לי פה על העניין יותר מאשמח לקבל תשובה. תודה ויום טוב. |
אגב עשיתי היום בדיקה ,התחלתי לקחת חלבון ולהתאמן טיפה יותר רציני ליפני שלושה חודשים,ומה שמפורט בהודעה למעלה.
ונשארתי באותו משקל,היקף יד עלה מ 31 ל -40 ס''מ בשלושה חודשים,מותניים ירד ב2 ס''מ והיקף טבור עלה ב 5 ס''מ(...) אחוז שמן ירד טיפה רואים מהתמונות. עם זה עוזר,אני אשמח עדיין לעזרה חברה.. |
אני עכשיו שואל שאלה לפני שמישהו יענה לך, ואל תעלב... אתה רציני?
|
כן...
מה כול כך לא רציני בשאלה שלי? |
u got bigger (31->40 is much bigger) and leaner, whats wrong with that?
u want weight? eat more or switch to gainer if ur lazy and\or rich. |
ציטוט:
חזרת? |
אז מה נסגר?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ