![]() |
נזקי החג...
יאללה, ספרו מה הנזקים של שלכם מהחג...(בקשר לבדיבילדינג, כמובן)
אני החג יצא לי בזמן טוב, כי בדיוק שיניתי תפריט והייתי צריך מנוחה, אז יצא שנסעתי לאילת ונחתי 5 ימים והתאמנתי ועכשיו נסעתי לבומבמלה ולא התאמנתי 5 ימים אז ככה זה יוצא איכשהו 10 ימי מנוחה לא רצופים, אבל אני חושב שזה בסדר לחזור להתאמן. שקלתי איזה 66 ועכשיו אני 68-69. נזקים כבדים, ואני בטוח שזה לא עלייה משריר, כי בקושי התאמנתי החג! :sad: :sad: :sad: :sad: למרות שלא רואים את זה עלי, אני בכל זאת מצוברח, כי אני לא אוכל להוריד את מה שהעלאתי עד שלא אכנס לחיטוב. זה החג הכי חרא לכל מי ששומר... ובכלל, אני עוד במסה... מה עם כל מי שבחיטוב ועבד קשה, בטח גם זלל... ספרו. |
למה שיהיו נזקים, החג הוא לא גורם מפריע אלא אם כן זה מרצון..
נ.ב, מתי אתה נרשם לבית הנוער כבר..? |
המכון נסגר היום ב5 ולא הספקתי להתאמן!!!!!!!!!!!!!!!
הם ישלמו על זה ביוקר!!! :cry_1: :cry_1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בטח שזה קורה מרצון...
אני אישית, בחג תמיד מתפתה לאכול שטויות... :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות בגלל שזה חופש ביחס לרוב ימות השנה שאתה לומד ואתה רגיל לעשות את התכניות הימיומיות שלך ללכת לבית ספר לבוא הבייתה ואז למכון וחברים וכו' וכמו כן גם התפריט המסודר בזה בעצם מתבטאת המשמעת העצמית.. בכל אופן אתה לא צריך להגיד נזקים כבדים כתוצאה מהחג ממה שקראתי עלית שניים שלושה קילו ולא שריר, אז ביג דיל.. מה אני אגיד לך, החג יצא עכשיו אתה חופשי, מקווה שזה מעודד מספיק :whistle: |
לא התאמנתי כבר שבוע
|
לא היתאמנתי שבועים.
ירדתי 2 קילו דפקתי הרבה מצות אם שוקולד.. ובוקשי אכלתי משהו בשבועיים האלה ישנתי כמו חמור... |
אין מה לעשות ככה זה בחג...
זה לא קשור למשמעת, יש לי רוטינה תחשוב על זה ככה, ופתאום אין בית ספר ועוד דברים, אז אין מה לעשות ואתה אוכל משעמום כשאין מה לעשות, ככה זה רוב האנשים, ותאמין לי שיש לי משמעת כי בימות השנה אני אוכל רק לפי התפריט ולא עושה אפילו פעם בחודש ארוחת צ'יטינג וכל זה. |
כל המשפחה שלי השמינה 2-3 קילו,ואני משום מה ירדתי חצי קילו =[
|
למה נזק? האמת שההיפך!
|
לא התאמנתי מיום חמישי , מאז אני רק טורף כמו משוגע והיום קיבלתי חום אז נראה לאן זה ילך
אחלה סוף מאסה :( |
לא התאמנתי שבוע וחצי, ולא שמרתי על התפריט של החיטוב..
אבל נשארתי על אותו משקל (73 kg). |
הגעתי למכון כמו מפגר שהוא היה סגור איזה 3 פעמים.
|
לא התאמנתי בגרוש כוסעמק
חצי שבוע המכון סגור, נפתח ונסגר בשעות הזויות וגם הייתי בבומבמלה ועבדתי.. לא נורא |
....
העפתי קילו שומן. הוריי!
אנ'לא מבין ת'תירוצים שלכם... במיוחד ילדי הבצפר... אתם בפאקינג חופש! דפקו אירובי כל בוקר ותתאמנו שתהיו עם Doms כל החג, מה לעזאזל יש לכם כבר לעשות?! אני עבדתי עוד! נבלות! |
נזקי החג: אמרתי לעצמי שאני ינסה לחזור להתאמן באתי להירשם למכון ל3 חודשים ופתאום אני רואה שסגור
|
בכלל לא הרגשתי תחג הזה כמעט, חוץ מזה שהחמצתי איזה 2-3 אימונים הכל הלך לי טוב לעליתי קילו וחצי :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ