![]() |
ציטוט:
ציטוט:
|
כל הדברים המינוריים האלה ביחד עושים את הבודיבילדינג...
|
חח נשמע מעניין. יאללה קבל מוניטין.
אבל מה שאמרת בסוף בקשר ללאכול לאט, כנראה לא הבנתי את זה. הרי, אם אוכלים לאט אז נהיים שבעים מהר יותר. (בגלל זה בדיאטות רגילות של אנשים שמנים תמיד מומלץ לאכול לאט). אני למשל במאסה אוכל ממש מהר כדי להיות מספיק רעב כדי לאכול את כל הכמויות אוכל שיש :p. |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב בכל אופן הכוונה היא לא לדפוק חטיף מהמקרר אלא לחכות לארוחה מסודרת , להכין אותה , לשבת ולאכול. הרבה יותר בריא הגוף לא בנוי לקטוף אוכל מהעצים אבל הוא כן בנוי לאכול ישר את מה שמזוהה כאוכל זמין. זה רק הגיוני. נ.ב השם של הגרלין נובע מהפעולה הזאת שלו , התכונות האחרות התגלו רק אחרי זה. נ.ב שחכתי לומר שכתוב שהוא מעודד סינטזה של NO. |
ממתי לפטין מוריד את הח"ח בגוף, וממתי רגישות אליו משמינה?
ליאו, חלאס עם הgh הזה. אתה באמת חושב שזה משנה משהו? החיטוב או המסה לא תקום או תיפול בגלל הgh של האימונים האלו שלך או בגלל כל דבר אחר |
טוב בולט צודק ואני לא יחשוף אותכם למידע ההרסני הזה ואני לא יתחיס לנושא , תרגישו חופשי להוכיח שאני טועה. =)
עריכה : מאוחר מידי , ציטטו אותי. אז בולט... הזכרתי פעם ראשונה כמעט בכל הזמן שהייתי פה את הgh. |
לפטין זה "טוב" , גרלין זה "רע". אל תקרא אודטה.
זה לא יהיה ממש מפתיע שגרלין יגרום לעליה בgh. כשאתה מורעב , אתה צריך הורמונים ליפוליטיים כמו Gh וגלוקגון בדם כדי לספק אנרגיה מאיפה שהוא. מתוך הקישור שהבאת: Ghrelin levels in the plasma of obese individuals are higher than those in" leaner individuals." "Recently Scripps research scientists have developed an anti-obesity vaccine, which is directed against the hormone ghrelin. The vaccine uses the immune system, specifically antibodies, to bind to selected targets, directing the body's own immune response against them. This prevents ghrelin from reaching the central nervous system, thus producing a desired reduction in weight gain." |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ