![]() |
עזרה דחופה וחשובה! מאבד משקל בטירוף מפחד למות מאנורקסיה!!!
בס"ד
אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאז שקיצצתי ל4000 קלוריות ביום אני כל יום יורד 50 גרם, לא יודע מה לעשות אני מפחד שבסוף אני אשקול 80 קילו ויהיה לי שרירים בידיים מה עושים?! אומנם עליתי בכפיפות מרפקים בכיסא כומר ל12.5 קילו ל25 חזרות בכל יד (טוב בשמאל אני עושה 23 רק) אבל לא יודע מה לעשותתתתתתתתת תעזרו לי דחוף מה צריך לשנות בתפריט? אני אוכל, מבחינת חלבון אנטריקוט מבחינת פחמימות וסיבים, בירה גולדסטאר מה עושים?!?! אגב אני לא עושה שום אירובי חוץ מריצה של 10 k כל יום כי זה ממש בריא וחשוב, ושכחתי לציין שבכל התרגילים אני עושה 15-50 חזרות ל 4 סטים |
תמשיך עם הבירה כנראה אתה לא שותה מספיק :)
|
איפה הפריכיות אורז אחי? איך אתה מצפה להיות ס1ס בלי פריכיות?
רגע ומה עם קריאטין עם סוכר ענבים? לא פלא שאתה מתכווץ. |
מה אתה טרול אחייי...??
בחתימה שלך אתה רושם אסור לעבור 8חזרות... נראה לי שזה הטרלה חברים אל תתייחסו אליו ברצינות, תודה ויום נעים, שלכם אח_יקר. |
תמשיך לשתות אחי ,ולזלזל בנו עושי ה 20 חזקות ניראה מה יהיה איתך בגיל 40 ,תמשיך...
|
בקצב הזה הוא לא יגיע ל40
|
אז מה אתם מציעים לעשות?
איך אני אתאמן ואוכל בצורה הכי טובה ויעילה שאפשר כדי שאוכל להיות כמוכם? אגב איך כמות חזרות קשורה לגיל ?! Wtffffff |
אם היית קצת מתעניין בנושא היית קורא מחקרים שמראים חד משמעי ,שחזרות נמוכות ועצימות גןרמות לבעיות מראה גיל מבוגר....
כשאתה צעיר זה רק גורם לך להיות שמן ,מגעיל ,מבחיל,מצחין ודוחה ,בגיל מבוגר זה עלול לשתק אותך לגמרי בלל זה עדיף 20 ,אפילו 40 ככה לעבוד תקרא בncbi ,acsm 'ועוד אתרים מובחרים |
Lolllllzzz הוא טרול מבחיל אתם לא רואיםםם????
|
אחד צ'סט צודק :)
שתיים אם פתחנו את הנושא הזה ברצינות demon אז אם אתה היית מתעניין בנושא טיפה יותר, אז היית יודע, שכן יש בעיה כזאת בגלל התרחבות דופן הלב לפוואר ליפטרים שעובדים על rm 1, ובנוסף גם לוקחים כל מיני הורמונים, ולא מקפידים על אירובי, לצורך העניין, אני עובד פוואר ליפטינג, וויטליפטינג, קרוספיט (משמע שיש לי 4-5 אימוני אירובי בשבוע, דופק מנוחה ירד לי בבדיקה האחרונה ל50, לחץ דם 80-120) וסטרונגמן, ככה שאין שום התעבות ושום קקי, תתעניין טיפה יותר, ותראה שאם משלבים עבודה אירובית הדבר מונע את הבעיה הזאת, מה גם שאני לא ליפטר תחרותי אז אני לא עובד 2-3 פעמים בשבוע על משקלי מקס' . http://en.wikipedia.org/wiki/Athletic_heart_syndrome אחד צ'סט צודק :) שתיים אם פתחנו את הנושא הזה ברצינות demon אז אם אתה היית מתעניין בנושא טיפה יותר, אז היית יודע, שכן יש בעיה כזאת בגלל התרחבות דופן הלב לפוואר ליפטרים שעובדים על rm 1, ובנוסף גם לוקחים כל מיני הורמונים, ולא מקפידים על אירובי, לצורך העניין, אני עובד פוואר ליפטינג, וויטליפטינג, קרוספיט (משמע שיש לי 4-5 אימוני אירובי בשבוע, דופק מנוחה ירד לי בבדיקה האחרונה ל50, לחץ דם 80-120) וסטרונגמן, ככה שאין שום התעבות ושום קקי, תתעניין טיפה יותר, ותראה שאם משלבים עבודה אירובית הדבר מונע את הבעיה הזאת, מה גם שאני לא ליפטר תחרותי אז אני לא עובד 2-3 פעמים בשבוע על משקלי מקס' . http://en.wikipedia.org/wiki/Athletic_heart_syndrome http://forum.bodyb uilding.com/showthread.php?t=131936603&page=1 אני ער מ4.5 בבוקר אז תסלחו שאני לא ממשיך אני ער מ4.5 בבוקר אז תסלחו שאני לא ממשיך |
אחד-אני יודע שהטרלת
שתיים-אני הטרלתי אותך גם אם אתה בעצמך הטרלת שלוש-לזכר הימים הטובים של הפורום ,יצאת בל!ט אחושרמוטה :) :fellow::fellow::fellow: |
סאמק אתה לא בן אדם אתה,
אני כבר התחלתי להתעצבן עם עצמי, מזה אבל זה demon הוא לא טאמבל מה נסגר וזה חחח |
תוסיף אלכוהול לבירה... :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ