![]() |
סקר-איפה היית היום ללא הבודיבילדינג
חשבתי שיכול להיות נחמד לעשות סקר כזה,מפני שלדעתי התחביב הזהאו דרך החיים הזו ליתר דיוק, משנה כל אחד שעוסק בו,הן פיזית(כמובן..) והן נפשית..
בתשובות תתיחסו לתכונות שזה העניק לכם כגון ביטחון עצמי,הצלחה עם בנות ובכלל,שחצנות(:whistle: )וכו' ואיפה הייתם עומדים בלי זה כיום,האם אתם חושבים שהיה לכם פחות ביטחון,הצלחה וכו' אני יכול להגיד שמנסיון אישי שבזמנו שהייתי מתאמן,עלה לי הבטחון ההצלחה עם בנות ונעשתי טיפה שחצן:blush: אז לא להתעצל,ולהגיב! זה יכול להיות דיון מאוד מעניין:jockey: |
פששששש לא יודע איפה הייתי היום, אני לא מתאר את עצמי בלי זה...
|
אם לא היה הבודי בילדינג הייתי אז באטלטיקה קלה או הייתי פחות מקובל מבחינת חברתית כן אני חנון חח סתם, או הייתי סתם שמן או הייתי צייר או יותר מתעסק בבנות מאשר עכשיו!
זזתי לישון... לילה טוב.. |
וואלה לא יודע באמת...
אחד מנושאי השיחה העיקריים שלי עם אחרים זה השרירים שלי והאימונים ככה שכנראה זה לא היה אם לא הייתי מתאמן חלק מהחברים שלי הם במכון איתי ככה שאם לא הייתי מתאמן הייתי עם מינוס כמה חברים.. לא הייתי מתלהב כל כך להוריד ת'חולצה ליד כל השחיפים והשמנים(למה הייתי חלק מהם פעם אם לא הייתי מתאמן) הייתי נכנס להתקלח ישר ויוצא ישר מהמקלחת(למה רק הפוזות שלפני זה איזה 10 דקות חח שלא לדבר על אחרי) לא היה לי כל כך הרבה תמונות שלי בלי חולצה על המחשב חח ועוד הרבה דברים שמסביב בוא נגיד ככה אם לא הייתי בכל העסק של הבודיבילדינג אז כל האשכול של "אתה יודע שאתה בודיבילדר כש..." לא היה חל עליי. |
לפני החדר כושר,האיתי רוכב אופניים מיקצועי, ומתאמן ובאטלתיקה קלה..אז האיתי נשאר בזה..אם לא היה באדי בילדינג..
|
היה לי הרבה פחות בטחון עצמי והייתי נשאר ה"ידיד השמן והמצחיק" של כל הבנות.
חוץ מזה בטח הייתי מנגן הרבה יותר (התחביב השני הגדול שלי זה מוזיקה ובעבר הייתי מתאמן שעות ביום, ובגלל הבאסיבילדינג זה הרבה יותר קשה). אבל תכלס אני חושב על זה, אין לי מושג מה הייתי עושה כיום, כשאני נמצא שעות על גבי שעות בפורום וקורא הודעות ומגיב. אם לא הייתי עושה את זה אז אין לי מושג מה הייתי עושה. |
שמע מתן השאלה שלך ממש אבל ממש לא טובה.. אני יסביר לך..
מזה כאילו איפה הייתם ללא הבודיבלידנג..? תיזכר שאתה התחלת להתאמן.. אמרת שאתה נכנס לבודיבילדינג?! לא ידעת להחזיק משקולת...!!! אני שהתחלתי להתאמן הייתי ממש שמן.. התחלתי ללכת לחדר כושר כדי לרזות.. או לנסות לפחות.. והעיניינים התגלגלו והגעתי לאן שהגעתי...!!! השאלה צריכה להיות האם החדר כושר שינה לכם תחיים, והתשובה כן! |
איפה הייתי...בטח זרוק ליד איזה פח מחפש פחיות שכתוב עליהם להחזרה 25 אג'...
סתם סתם, ת'אמת אין לי מושג, בטח סתם הייתי נשאר שחיף או מתחיל להשמין... |
שחיה.
|
בלי זה הבטחון העצמי שלי היה ברצפה הייתי פעם שחיף ברמות הגבוהות .
לא הייתי מתקבל ליחידה מובחרת מאוד בצבא (ואני מדברגם על הפן הנפשי שבהתמדה באימונים יום יום גם כשזה לא כל כך מתאים מה שגורם לך להיות אדם הרבה יותר נחוש) לא הייתי מכיר את חברה שלי בחדר כושר . |
בלי זה הייתי עם קצת פחות בטחון עצמי, ושמן ברמות...
ברגע שהתחלתי להתאמן ולפתח שרירים, ירד לי הפחד מהשמנה (כי הייתי אוכל מלא מול המחשב וכו'...), כי כל מה שאני אוכל אני שורף אחר כך או במנוחה או בקצת יותר אירובי. :) (דרך אגב, עכשיו בפסח קצת יותר קשה לשמור... יש תפריט אבל אני מתפתה לזלול קצת מהצד "טעימות"- הדבר הכי משמין) אבל אם זה לא היה פשוט זה לא היה, לא היינו חושבים על זה גם וכבר היינו מוצאים משהו אחר חח. |
הודות לאחד והיחיד יוג'ין סאנדו. אבל אם לא הוא היה מתחיל עם זה אז מישהו אחר בתקופה אחרת היה כבר עושה את זה. בזכותו אפשר להגיד שאתם עכשיו שקועים בנושא הפיתוח גוף, עזבו ארנולד ורוני וג'יי כל המפתחי גוף מן העבר התחילו מהשפעה ממפתחי גוף קודמים להם, ויוג'ין הוא זה שהתחיל את זה אפשר להגיד פרץ דרך.. חחח
מה הייתי עושה ללא הבודיבילדינג? לבינתיים אני לא עוסק בזה באופן משמעותי כי אין לי יכולות מספיק, לבינתיים יש דברים שמונעים ממני..אבל אני מקווה שבעתיד, אני לא בודיבילדר עדיין אני מודה..יש בי את הרצון.בכל אופן אם לא היה בכלל בודיבילדינג הייתי נכנס חזק לנושא אמנויות הלחימה.. אלה שני הדברים שבעצם אפשר להיות סביבם כדי לאגור ביטחון עצמי, משמעת עצמית לפני הכל, כמו בפיתוח גוף להשקיע כמה שיותר למרות כל הבעיות והחסרונות. |
ילד שמן שיושב מול המחשב וחסר ביטחון עצמי בגרוש
כמה שהbb עזר לי זה לא להאמין.. |
הייתי נגבן חומוס מספר אחת בארץ!
|
אממ אולי לא פורש מג'יו ג'יטסו שלמדתי, אולי ממשיך לשחק כדורגל בנערים של אסי גלבוע ועולה לנוער
|
שחקן טניס או שחיין..:disgust:
|
הייתי בסמבו.
אבל עדיין הייתי מעורב פוליטית בכל דיון בכל מקום |
בבית כלא פשוט מאוד:disgust:
או במקדונלס מגיע לגודל השמנה כמו של האמריקאים העצומים האלו |
ציטוט:
|
הייתי "בעולם המחשבים" כל היום מול המחשב אבל לפני שהתחלתי עם ה- BB לא הייתי שמן ולא הייתי שחיף :jockey: ובנוסף למדתי 5 שנים קרב מגע שזה גם עודד לי את הביטחון העצמי איכשהו
ואני כל שמח שאני בתחום הזה גם גוף וכמובן כוח אף אחד לא מתעסק איתי כולם מפחדים לא שאני אלים אבל זה בהחלט עוזר לביטחון עצמי:blush: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ