![]() |
איך התכנית אימונים למסה
איך התכנית הזאת ל3-4 פעמים בשבוע למסה?
נץ' פרס 3x6 לחיצת כתפיים 2x6-8 מקבילים 3x6-10 משקל גוף הרחקה לצדדים 2x10-15 b: מתח עם משקל 3x6 לג פרס 4x6-8 שאראגס מוט אולימפי 3x5 כפיפת מרפק 2x10-15 |
חלוקת השרירים לא וואו ...
מעט מאוד תרגילים ,במיוחד לשרירים הגדולים... מציע לך לקרוא קצת בפורום |
קראתי בפורום אבל אני צריך יותר עזרה בתכנית. מה אתה מציע לעשות ? הייתי עושה תכנית ab כבר חודשיים אבל דיי נתקעתי במשקלים ואני חושב שכדאי לי להחליף.
כל התרגילים פה הם תרגילים מורכבים. |
נו בבקשה שמישהו שמבין יעזור לי
|
מה קשור שראגס?(הוא לא קשור, אתה אמור לשים פה או מסור או עדיף דדליפט)
למה אין סקוואט? מה קשור הרחקה לצדדים(הכתפיים שלך יעבדו מספיק אחרי פרס+בנץ'+מקבילים) |
סקוואט אין לי מתקן לסקוואט חופשי אז זה בעיה, הרחקה לצדדים לא עובד על חלק אחר בכתף? ולמה לא קשור שראגס זה עובד לך טרפזים ועל עוד כמה דברים.
|
בתכנית שאתה עושה אין מקום לשראגס כמו שאין מקום לאמות ואין מקום לתאומים(ולכן לא עושים אף אחד מהם)
הרחקה לצדדים לא תעבוד על חלק חדש שלא עבדת עליו כבר |
אוקי תודה, עוד אנשים? בבקשה
|
A:
לחיצת חזה במוט 3 לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם משקולות 3 פרפר בשיפוע חיובי 3 לחיצת כתפיים 4 הרחקת זרועות כנגד משקולות 4 לחיצת חזה אחיזה צרה (יד אחורית) 3 לחיצה צרפתית 3 פשיטת מרפקים בפולי עליון 3 b: סקוואט 3 לחיצת רגליים במכונה 3 מכרעים 3 משיכה בפולי עליון אחיזה רחבה 3 חתירה בפולי תחתון \ במכונה t bar 3 פשיטת כתף בפולי עליון (פולאובר) 3 כפיפת מרפקים כנגד מוט אולימפי 3 כפיפת מרפקים בספסל שיפוע 60 מעלות 3 כפיפת מרפקים בכסא כומר עם מוט w 3 בתרגילים המורכבים הלחיצות סקוואט וכו' 5-10 חזרות כל סט. בתרגילים האחרים עדיין תשתדל להיות על מספר חזרות נמוך אני אישית משתדל לקלוע ל8 אם יוצא 7 או 9 או 10 זה לא קריטי לי יותר מזה אני מעלה משקל... העיקר שלא יעבור את ה10 זה מה שעובד בשבילי הכי טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ