![]() |
אני צריך מאסה או חיטוב? (:
אהלן חברים,
אני רוצה להרשם לחדר כושר, ויש לי בעיה קטנה.. עשיתי לפני שנתיים ככה דיאטה ירדתי 12.5 קילו, הגעתי למצב ששקלתי 75 ק"ג על 180 ס"מ, הבטן נשארה עדיין שמנמנה טיפה (והיא ירדה ועוד איך, אבל עדיין נשאר), הידיים/גב/חזה נהיו רזים וצרים.. היום אני שוקל 82 על 180, אבל עדיין באותו מצב עם בטן קצת יותר גדולה, :):):):) אני מתאמן קפוארה 3 פעמים בשבוע ורוצה להתחיל להתאמן בחד"כ בשביל להרגישיותר טוב עם עצמי ולהראות יותר טוב פשוט.. מה אני צריך לפי התמונות? מאסה או חיטוב? ואם חיטוב - כמה ק"ג להוריד לדעתכם? אני בן 18 (היום :D ) אם זה משנה.. שוקל 82, גובה 180. תודה ומצטער על החפירה! ואני מצטער על הגודל של התמונות, אין לי מושג איך להקטין.. http://up353.siz.co.il/up3/utid4mnm2mzj.jpg http://up353.siz.co.il/up2/rwmkjvmnimnk.jpg תודה ושבת שלום! |
מישהו?
|
בינתיים עזוב אותך קיצוניויות, בתור שלב ראשון קח את עצמך בידיים, תתאמן חזק ותאכל טוב בלי להגזים לשום כיוון.
|
ואיך זה יועיל לי? לא בטון מזלזל, אני באמת שואל.. תודה (:
|
בלי להעליב אתה נראה מגעיל. לי אישית אין תשובה שחור על גבי לבן,
כי מצד אחד חיטוב-> אתה תהיה תת משקל, שחיף, שזה לא יותר טוב מהמצב הנוכחי ומאסה להתחיל במצב כזה אני לא רוצה לדעת איך תסיים. בנתיים תתאמן טוב תאכל טוב עד שתראה קצת שינויים ואז תחליט בעצמך מה יהיה יותר טוב. |
חח אם לא הייתי נראה מגעיל הייתי בא לפה להתייעץ?
|
ציטוט:
|
פשוט תאכל נכון ובריא (לא פחות מידי ולא יותר מידי) ארוחות מאוזנות כאלה תתאמן חזק כמו שאמרו לך מקודם תשתה מים עזוב מיצים וכאלה תאכל ירקות תאכל חלבון (לפחות תנסה לסגור את ה150 גרם ביום..) ותאמין לי שאתה תראה תוצאות לבד...
|
קודם כל תתחיל בטיפוח ותעיף את כל השיערות האלה עם מכונה או סכין מה שבא לך אבל אתה חייב
אחר כך תתחיל אימוני כוח חזקים שינפחו אותך ואז חיטוב עם שילוב של אירובי והכל |
תתחיל חיטוב גבר, גם כי הקיץ בא וגם שבסיום הקיץ יהיה לך טווח ארוך למסה ותוכל להגיע לאחוז שומן גבוה ואז לחטב שוב ...
במצבך כרגע אינלך אפשרות להתחיל מסה |
בקשר לשיערות אני מודע חחחחח ותודה לכולם, אז כמה לרדת לדעתכם בחיטוב לפני המאסה?
|
עד שממש יראו את הצלעות
|
גבר בינתיים תתחיל להתאמן , תאכל טוב, תרים כבד. תראה שינויים מהר כי אתה מתאמן חדש.. בהצלחה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ