ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בעיה באימון (https://israelbody.com/showthread.php?t=75570)

dudu2683 24-04-12 00:29

בעיה באימון

שלום

הייתי מתאמן בעבר (מלפני שנתיים) בחדר כושר באופן רציף (4 פעמים בשבוע) והייתי רגיל להרים משקלים כבדים ובאמת בתקופה שפעם היה לי גוף בנוי טוב..לאחר מכן התחלתי את הלימודים שלי לתואר מה שגרם לי לזנוח את הכל ובמשך שנתיים+ לא עסקתי בכל פעילות גופנית:(..מן הסתם מסת השריר שלי ירדה הקוביות נעלמו ,החלטתי לחזור להתאמן.לפני כשבועיים התחלתי את התוכנית שיש פה באתר למתחילים שעובדת על כל הגוף.

1. רציתי לדעת אם זה בסדר להתחיל איתה או שמיותר וישר לחלק את התוכנית ל ab .
2. מבחינת העלאת משקלים , שמתי לב שירדתי בצורה קיצונית במשקלים (לדוגמא בימים אז ידיים הרמתי 27-25 קילו היום 10 קילו קשה לי) האם זה בסדר ? (כי האמת זה מאוד מתסכל)
3. כמו כן ראיתי שאין לי אותו יחס כוח בידיים למשל אם אני מרים משקולות אז יד שמאל מתעייפת לי מהר מאוד וביד ימין אני יכול להמשיך..יש דרכים להתגבר על בעיה זו?

סורי על החפירה
תודה לעוזרים

entranz 24-04-12 17:44

אז ככה, הייתי ממליץ לך להשאר עוד איזה שבוע שבועיים על מתכונת fbw ובהדרגה לעלות את העצימות (לרדת במספר החזרות ולעלות משקלים) ואז כבר לדעתי תוכל לחזור לab וגם בהדרגה לעלות משקלים ולרדת במספר החזרות כדי שתוכל לפתח יותר כח ולגדול.
זה בסדר שירדת במשקלים, אתה לא התאמנת שנתיים אז קח בחשבון ואל תתבאס על כלום, כל הספורט הזה בנוי על סבלנות ככה שגם אם ירדת מאוד בכח והגוף שלך שינה צורה זה יחזור תן לזה קצת זמן...
לגבי היד שמתעייפת, עם הזמן זה יתאזן לך... פשוט תתאמן רגיל אין סיבה שזה יקרה בעתיד (אלא אם כן אתה מתאמן בצרוה מאוד לא טובה ועובד עקום וכו'...אז יכול להיות שאתה מפעיל יותר לחץ על יד אחת יותר מהשניה אבל בעקרון זה יסתדר עם הזמן.
הייתי מציע לך פשוט להתחיל לאכול טוב תפריט מאוזן של ארוחות מסודרות שמכילות פחמימות מורכבות בעיקר חלבון רזה ושומן איכותי, תדאג שאתה אוכל מספיק חלבון, המלצה שלי בין 1.8 ל2 גרם חלבון לכל קילו מהמשקל שלך.
ותשלב בערך 40-50% מהתפריט שלך בפחמימות איכותיות, אני מאמין שאתה תתחזק ותחזור למשקלים שלך לאט לאט... בהצלחה :)

dudu2683 25-04-12 02:21

תודה..שאלה נוספת

קודם רציתי להגיד תודה על התשובה המהירה והמפורטת

אני אבצע את התוכנית כמו שאמרת לעוד שבועים-שלוש ואז אעבור לAB

רציתי לשאול דבר נוסף...ברמת העיקון אני אוכל די מסודר ואני עכשיו הורדתי את כל הדברים המתוקים מהתפריט כי אני רוצה להוריד אחוז שומן(קצת להתחטב לקראת הקיץ)..אני רץ לפחות פעמיים בשבוע למשך חצי שעה(בנוסף לחדר כושר)...בנוגע למה שאמרת על החלבון זה עדיין תקף (כלומר לצרוך 2-3 גרם חלבון על כל קילו משקל) זה לא יפריע לירידה באחוז שומן?

למען האמת שנה שעברה שהייתי בארצות הברית קניתי אבקה שהיא גיינר שמורכב מחלבונים:
הוא של optimumnutrition והוא נקרא : PRO COMPLEX GAINER
ניסיתי לשים פה קישור לאתר אבל זה לא נותן לי אם תקיש שם בחיפוש PRO COMPLEX GAINER
זה יתן לך את האבקה (המדבקה שלה בצבע סגול ) ורשום שם מה היא מכילה (כלומר את הטבלה שלה)

האם לדעתך כדאי לי לקחת את זה כרגע (על מנת שישלים לי את כמות החבלונים היומית)...או שזה רק יגרום לי לעלות משקל(=מבחינת אחוזי שומן)?

תודה רבה על העזרה

dudu2683 30-04-12 00:36

מישהו?:)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ