![]() |
5 שבועות אימונים... תהיו עדינים, אני חדש בתחום (-:
אני בתוכנית של ישראל-בודי ואפשר לראות את התמונות בפרופיל...
הוא לא נותן לי להדביק תמונות או לינקים בגלל שאני חדש או משהו (?!?!) |
אני רוצה לציין שהתקדמת בצורה מאוד יפה ירדת כמה קג טהורים של שומן , האומנם - דרכך עוד ארוכה מנשוא אך אם ישנה המוטיבציה אין דבר העומד בפני הרצון.
בהצלחה! |
תודה !!
יש לי עוד הרבה מוטיבציה (-: אני אוהב לצלם משבוע לשבוע ולראות כל פעם קצת שינוי. זאת דרך נהדרת. אגב, לכל מי שרואה את הפוסט, אני אור, בן 27 מהמרכז. נעים להכיר !
:1: |
מדהההיםםם !!! כל הכבוד על השינוי תמשיך ככה
בתור שמן לשעבר :p אני אומר לך כבר עכשיו הדרך ארוכה וקשה אבל הסיפוק של ההתקדמות שווה את זה שיהיה בהצלחה בהמשך תשמור על המוטיבציה זה הכי חשוב |
השלב היותר קשה יהיה לשמור לאורך זמן על ההישגים שתגיע אליהם. יש אנשים שקל להם מאד להתחטב אבל הרבה יותר קשה לשמור על מה שהשיגו (כמו אפקט אקורדיון בהשמנה). הגוף בשלב מסויים יגיב בחולשה ותשישות ויש אנשים שמפסיקים ואז כבר לא חוזרים. הכי חשוב להתמיד
|
נכון, התמדה זה חשוב. ואני חושב שיהיה לי קל יחסית לשמור על ההשיגים
מסיבה אחת פשוטה. מה שאני עושה אני עושה בכיף גדול. התחלתי ללכת למכון בשביל הבריאות ומתוך איזה סוג של חובה לעצמי. אבל פתאום גיליתי שאני נהנה מזה. זה אשכרה כיף לי. כולם אומרים שזה קשה ושהדרך ארוכה. נכון זה קשה. והדרך באמת ארוכה. אבל הכול תלוי בגישה. אני לומד מושגים חדשים כל יום, לומד על תזונה נכונה, עבודה נכונה, ובכלל מרגיש מעולה. אפילו לפני שבועיים הפסקתי לעשן. ואין מצב שאני חוזר לסיגריות.... נכון שלא כל יום במכון זה חגיגה אבל לרוב זה ממש כיף לי וזה סוג של התנתקות מהעולם שבחוץ. זה מרגיע אותי, ופתאום כל הדאגות נעלמות, מחשבות על עבודה וכו'... הכול נעלם כשאני במכון. יכול להיות שעוד מוקדם בשבילי לדבר, וימים יגידו. אבל מישהו פעם אמר לי שהדרך הכי טובה לחזות את העתיד היא ליצור אותו בעצמך.
|
כל הכבוד לך. המשך כך, יש שינוי מצוין.
|
כל הכבוד גבר תמשיך ככה בלי להתייאש !
חיטוב זה קשה ויש לך עוד דרך ארוכה כדי להגיע לך לאחוז שומן די נמוך (אם זו המטרה שלך כמובן) |
כול הכבוד!
היתקדמות מפחידה ב 5 שבועות!!! |
יפה מאוד אחי תמשיך ככה!
|
כל הכבוד גבר! אם תמשיך להתמיד אתה תיראה בתוך זמן קצר תוצאות חזקות
|
יפהץ יש שינוי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ