![]() |
תוכנית טובה?
אז ככה התוכנית שלי היא ab 3 פעמים בשבוע תגידו לי עם היא טובה
a: חזה: בנץ פרס 3\10 בנץ פרס עם משקולות 3\10 פלייס משקולול 3\10 רגליים: סקוואט מוט חופשי 3\10 סקוואט סמיט משין 3\10 לחיצות רגלייים כזה עם מכונה שדוחפים 3\10 יד אחורית: מוט w שאני שוכב מעביר את המוט מעל הראש ומחזיר 3\10 השני זה כמו כפיפות מרפקים כזה עם מכונה ליד אחורית 3\10 b כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות 3\10 בעמידה פשיטת מרפקים לצדדים 3\10 בשכיבה על הבטן שתיי משקולות ופשיטה לצדדים 3\10 גב: פולי עליון 3\10 מתח 3\10 מתח בנות 3\10 יד קידמית: יד קידמית עם משקולות רגיל כפיפות מרפקים מוט w כפיפות מרפקים בעמידה בטן:יש לי כמה תרגילים שאני עושה לבטן שהם טובים אני פשוט לא ידוע איך להסביר אותם |
אתה יכול להביא לי תוכנית ? אני לא מתמצא בזה אחי
|
אתה לא צריך סווקאט עם סמית מש'ין כשיש לך סקוואט חופשי, אותו דבר עם המתח, מספיק מתח רגיל ותעשה גם חתירה. אבל מה המטרות שלך חיטוב או מסה? אם אתה במסה אתה צריך להוריד נפח ולעבוד יותר עם תרגילים מורכבים כמו שjack אמר.
ותרגיל אחד ליד קדמית ואחורית מספיק למסה, בחיטוב אתה צריך תכנית fbw כלומר לכל קבוצות השרירים בגוף. |
המטרה שלי היא מסה שיש מצב מישהו מביא לי תוכנית אימנים שאני יכול להתקדם איתה ab אני רוצה תוכנית כח כי שמעתי על משהו ניפוחים שמיפחוים
|
הקפצה..
|
אתה לא חייב AB במאסה, אתה יכול לשנות ל ABC
a- חזה ויד קדמית - 2 בנץ + 2 פלייס (לשנות כל הזמן) - ו 2 תרגילים יד קדמית b - גב ויד אחרוית - 4 גב ו 2 אחורית c - כתפיים ורגלים - 3 כתפיים - 3 רגליים - שאחד מהתרגילים תעשה שריר תאומים כמובן תדחוף בטן פעמיים בשבוע באימונים |
וכמה סטים לכל דבר וחזרות?
|
Jack אחי אני ממש מבולבל כבר אתה יכול להביא לי תוכנית סבבה, 3 סטים ו 5 חזרות אתה יכול לתת לי תוכנית טובה ?
|
סבבה אני יתאמן איתה jack אבל ב ab לא צריך לחלק את הדברים כיאלו גב יד קידמית וכתפיים ולא להתאמן בכל אימון על אותם שרירים?
|
סבבה אני יתאמן ככה תודה :d כמה זמן מנוחה אני צריך בערך לקחת לכל דבר המאמן שלי אמר עד דקה וחצי זה נכון?
|
תודה רבה jack ולכל מי שעזר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ