![]() |
עזרה|תוכנית אימון לספורטאי
אני צריך את עזרתכם
אני מיתאמן בכדורגל בכל השבוע האימונים שלי אם ככה ראשון שני שלישי רביעי חמישי אימון בשעה 6 בבוקר ראשון שלישי חמישי אימון עם הקבוצה ויום שבת יש משחק אני עושה אימונים ב6 בבוקר אימונים איישים עם מאמן אישי ועושה 3 אימונים בשבוע עם הקבוצה שלי שזה הכי חשוב עכשיו הגובה והמשקל שלי הוא ככה גובה 1.78 משקל 76 יש לי טיפה של שומן בבטן התחתונה ואני כבד ואני רוצה לשפר את המהירות שלי עכשיו אני רוצה לדעת איזה תוכנית אימונים תתאים לי וכמה תרגילים וסטים צריך לעשות ואיזה תרגילים הכי חשוב שהיו בתוכנית ? אני מציין שלפני שנה היתי גם בחדר כושר והמשקלים שלי היום בחזה עם המוט הרמתי 60 קילו ל8 חזרות, דאבמל יד אני מרים כל יד 12.5 עכשיו אני משחק בלם ואני בתפקיד הזה צריך להיות מהיר וחזק ופיזי מאודד כי יש חלוצים חזקים וגבוהים גם רוצה לשפר את הספרינט שלי את הכוח המתפרץ יש לי במכון סקאוט ואת כל התרגילים המורכבים אשמח אם תביאו לי תרגילים טובים שיחזקו אותי והיתי רוצה לדעת אני עד עכשיו אוכל במאזן קלורי שלילי ומנסה כל הזמן לרדת במשקל האם אם אני יראה שינוי בגוף למרות שאני אוכל במאזן קלורי שלילי כי אני טיפה שמנמן וזה פוגע בי בכדורגל והאם שאני עושה אימוני בוקר ב6 יהיה לי התאשושות ואוכל להשתפר במשקלים אשמח אם מישו שמבין יעזור תודה מראש! |
אפשר תשובה בבבקשה?
|
אשמח לשמוע עצותת.....
|
?????????
|
נו באמת 86 צפיות ואין שום תגובה אחת...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ