![]() |
יעוץ לגבי תוסף
לאחר השחרור מהצבא השמנתי הרבה! לשעבר הייתי מתאמן ואני מתאמן ועוד ספורט חוץ מחדר כושר .
נכון לעכשיו אחרי חמישה חודשים של תזונה נכונה ואימונים בחדר כושר ירדתי מ 97 ק"ג ל 84 ק"ג. אני עושה תוכנית אימונים אינטסיבים משקולות ולאחר מזה אירובי של 40 דקות בערך , 4 פעמים בשבוע במקביל לדיאטה .. או יותר נכון לתזונה הנכונה . אני רוצה להתחיל ליטול animal cuts כשורפי שומן אינטנסיבים ולהמשיך לאכול והתאמן בהתאם כל דעה תתקבל בברכה : |
דבר ראשון אחלה עבודה,באמת יפה על הירידה.
קח בחשבון שהקאטס לא הכי חוקי בארץ ואתה צריך לתקוע שם איזה 7 כדורים ליום. נסה לקחת לראשונה משהו עדין יותר, נניח קסנדרין או טרמו קאטס אקסטרים. שיש להם רכיבים כמעט זהים לחלוטין והם יכולים לעשות עבודה זהה כמעט לחלוטין בהצלחה |
הי,
מוצרי האנימל לא חוקיים בארץ ונכון לעכשיו יש להם תחליפים לא רעים בארץ. תתחיל בלקרוא את המדריך הזה http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 |
עד הצבא אני כן התאמנתי ונכון להיום אני גם שוער נבחרת ישראל בהוקי קרח ,
אני " לפני כמה שנים " 42 פאקים של האנימל קאסט אבל זה היה באימוני ספורט ולא בחדר כושר . יש לי הרבה משפחה בחו'ל שהם הביאו לי את זה פעם שעברה ואני שוקל גם השנה לקחת .. ותיקון קטן זה שקיות של 9 כדורים ואוכלים 2 ביום אחת בבוקר ואחת שעתיים לפני האימון |
חולני :)
יש הוקי קרח בארץ? אפילו לא ידעתי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ