ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   הבדל בין דחיקה שטוחה לזווית (https://israelbody.com/showthread.php?t=75262)

שהן1777 18-03-12 18:58

הבדל בין דחיקה שטוחה לזווית

דחיקה או דמבלס בשכיבה דחיקה ופלייס עם זווית זה יותר לכתפיים מאשר לחזה?
אני מנסה לפתח חזה ועובד רק שטוח לגמרי,המלצות?
תודה.

Lеon 18-03-12 22:38

תלוי למה אתה מתכוון, לרוב עושים בזווית כדי לתת דגש לחלק עליון או תחתון, אבל קודם צוברים מסה בכללי בדחיקה שטוחה כדי שיהיה אפשר לראות אם מתקיימת דיפרופורציה אם בכלל.
ודחיקה עם משקולות, תלוי איך אתה עושה- אפשר לשים דגש על חזה ואפשר גם לכלול את הכתפיים: אני אישית שונא את לכלול כתפיים כי אחרי זה אין לך כוח בפרס (אם אתה עושה משקלים טובים עם משקולות יד).
עד שאתה לא צובר מסה סבירה באזור לא הייתי ממליץ לך בכלל להכנס לכל זה, בזבוז זמן- שוב תלוי אם אתה עושה תוכנית נפח רגילה או תוכנית כח.
אם אכפת לך מהמראה רוב הסיכוי שאתה עושה תוכנית נפח ושם כבר רגיל יש 9 סטים לחזה, 3 דחיקה רגיל 3 שיפוע שלילי/חיובי ו3 פרפר- לרוב אפשר לראות לפי המבנה של החזה שלך איזה חלק חלש אצלך

IGOR 19-03-12 09:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lеon (הודעה 1129618)
תלוי למה אתה מתכוון, לרוב עושים בזווית כדי לתת דגש לחלק עליון או תחתון, אבל קודם צוברים מסה בכללי בדחיקה שטוחה כדי שיהיה אפשר לראות אם מתקיימת דיפרופורציה אם בכלל.
ודחיקה עם משקולות, תלוי איך אתה עושה- אפשר לשים דגש על חזה ואפשר גם לכלול את הכתפיים: אני אישית שונא את לכלול כתפיים כי אחרי זה אין לך כוח בפרס (אם אתה עושה משקלים טובים עם משקולות יד).
עד שאתה לא צובר מסה סבירה באזור לא הייתי ממליץ לך בכלל להכנס לכל זה, בזבוז זמן- שוב תלוי אם אתה עושה תוכנית נפח רגילה או תוכנית כח.
אם אכפת לך מהמראה רוב הסיכוי שאתה עושה תוכנית נפח ושם כבר רגיל יש 9 סטים לחזה, 3 דחיקה רגיל 3 שיפוע שלילי/חיובי ו3 פרפר- לרוב אפשר לראות לפי המבנה של החזה שלך איזה חלק חלש אצלך

אין דבר כזה חזה תחתון. דבר שני נפח זה לא 9 סטים. 3 אם אכפת לך מהמראה קוביוט וכאלה אתה לא תעשה נפח אלא חיטוב. ולפותח האשכול אם אתה באמת רוצה להתקדם תתחיל לדחוק כבד ותאכל הרבה אתה תעוף במשקלים.

IGOR 19-03-12 09:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lеon (הודעה 1129618)

אין דבר כזה חזה תחתון. דבר שני נפח זה לא 9 סטים. 3 אם אכפת לך מהמראה קוביוט וכאלה אתה לא תעשה נפח אלא חיטוב. ולפותח האשכול אם אתה באמת רוצה להתקדם תתחיל לדחוק כבד ותאכל הרבה אתה תעוף במשקלים עדיף שתעשה עם מוט 5*3 כל השאר בולשיט.

שהן1777 20-03-12 15:06

מתאמן כבר 9 חודש 3 בשבוע
חזה-5 סטים של דחיקה ישרה בשכיבה מתחיל מ30קילו לחימום עד 85-90.
פלייס 3סטים עם 22.5-25 קילו
דחיקה בשכיבה משקולות בודדות דמבלס גם 3 סטים עם אוצם משקלים.
אוכל גרוע דרך אגב אין תיאבון וזה מה שתוקע אותי עכשיו.
לוקח גיינר אבל זה לא עוזר יותר מידי כי לא אוכל טוב.

IGOR 20-03-12 15:09

תנסה להכניס בכוח אחי. אגב כמה שתוסיף משקל למוט אתה תיהיה רעב יותר התאבון בא לבד..

שהן1777 20-03-12 16:03

נכון אבל אני מעשן וזה גם עוד דבר שמעכב תיאבון.
והגעתי לכזה מצב מפגר שבאמת אני יותר רעב אבל מתעצל לבשל.
נראה לי אני חוזר לאקסית שבישלה מעולה,נעלה 10 קילו ונגמור איתה שוב-)
סתם.

שהן1777 20-03-12 16:04

ודרך אגב מה הייתם משנים באימון חזה שלי?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ