![]() |
ליפו 6
אוקיי קיבלתי את הליפו שלי מארה"ב (130 שקל לעומת 400 באתר אחר, עכשיו אני מצטער שלא הבאתי 3-4 קופסאות).
אז ההמלצה שם היא 2 ימים ראשונים: 1 בוקר 1 ערב אח"כ עוד יומיים של 2 בוקר 1 ערב אח"כ עוד יומיים של 2 בוקר 2 ערב אז נאמר ש 4 ליום, 120\4=30 כלומר הקופסא מתאימה כולה לחודש? |
סייקל של חודש.מה רצית?יותר מזה?
|
דיזל אני תופס ממך בתוספים (נראה לי ניסית כל דבר קיים בשוק).
אתה אומר לעשות יומיים און יומיים אוף? או פשוט לקחת חודש רצוף? כי בחודש לא מאמין שאני יסיים את החיטוב, ירדתי מ-16 ל-13-14 בחודש וקצת, ואני רוצה להגיע ל-10 ככה. |
לא אל תעשה הפסקה תמשיך רצוף עם המוצר עד שהקופסא תיגמר, אם אתה חושב שהחיטוב יקח יותר מחודש אז תשמור את המוצר לסוף החיטוב או שבסוף החיטוב תשתמש במוצר אחר או בלי מוצר בכלל למרות שלדעתי עדיף לך לשמור אותו לשלבים האחרונים שם היה הכי קשה להיפטר מהשומן העיקש ויעזור לך להישאר אנרגתי.
|
תשמע אני יאמר לך תכל'ס, אני לא בחור של חיטובים.
עשיתי חיטוב חודש וחצי, ירד יפה, בטן, רגליים, תחת, ג'ינסים עולים פתאום, ואז שבועיים היתה עצירה (הייתי צריך להוריד 200 קל', לא משנה). אירובי בשבילי זה כמו עינוי, ואני מתבאס כל פעם (אבל ההרגשה של אחרי חחח שהצלחת :) ). בקיצור בחודש לא אוכל להוריד עוד 3-4%?? נראה לי אני אתחיל בשבועיים חיטוב בלי הליפו ואז אחרי שבועיים אני אכניס אותו, נשמע בסדר? |
ציטוט:
אני אומר כך. אם אתה רציני אבל אחושרמוטה רציני. תידפוק אותו בסייקל רצוף של חודש חודש+ כמה שזה יוצא בלי אפסקה אבל אם השקעה של 100% בלי סטיות וצ"יטים באמצע..תקפיד על תזונה ואירובי כמו שצריח ותיצע מבסוט. |
ציטוט:
|
אוקיי אז ביום חמישי חוזרים לחיטוב (100% רצינות, 3 אנאירובי, 4 אירובי, 700 מתחת לתחזוקה, ד"א איפה אני יכול לחשב את התחזוקה? שכחתי איפה חישבתי פעם שעברה).
שבועיים-שלוש "טבעי" חחח ואז נכניס את הליפו, מטרה= 10% שומן. ד"א כבר 4 קוביות ברורות התגלו בכיווץ. |
אם אתה רוצה לחשב את התחזוקה שלך כנס לכתובת http://www.israelbody.org/index.asp?...&categoryid=81
|
ציטוט:
מה זה?!?! בבדיקה הראשונה (פורמולה 1) יצא: 1936 בשנייה יצא: 2400 על איזה מהן להסתמך? נ.ב במחשבון הזה יצא לי 2430 משהו כזה |
תסתמך על 2150 .
|
זה אומר לאכול 1500 קל'? :cry_1: :cry_1: :cry_1:
בחיטוב שלפני 3 חודשים הייתי על 2000 וירדתי 6 קילו יפה מאוד. כנראה החישובים לא היו נכונים. 1500 קל': 150 פחמימה (התחלתי) 150 חלבון 40 שומן אוי ואבוי... |
130 כולל הכול? מפתיע! אתה יכול לתת קצת פרטים? זמן משלוח? בעיות או עיקובים במכס? ומאיפה רכשת אם אפשר?
תודה. |
חברה של אמא חחחח
שום בעיות שום מכס שום כלום. עלה לה 30$, הדולר הוא 4.15 (משהו כזה) זה יוצא 125 שקל. |
משהו פירסם פה מחקר שאחד המרכיבים שם דופק
|
ציטוט:
אתה מתכוון לליפו? ואם אתה יכול למצוא לי את המחקר אני אשמח |
ציטוט:
משהו כזה פירסם אותו פה אם אני לא טועה חכה אולי הוא יכנס לאשכול לא קראתי תאשכול לא היה לי כוח אמרתי אני אקרא יום אחרי זה ונמחקו נושאים מהפורום כולל זה , אז לא הספקתי משהו עם מרכיב שמתחיל ב G |
gelatin?
|
ציטוט:
|
Guggulsterones מעניין מאוד למה מחקו? כי זה נמצא ברוב שורפי השומנים העדכניים היום בשוק כולל ליפו הוט רוק ושאר הירקות! אני מחפש יותר מידע עליו מי שיכול להעלות לפה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ