![]() |
דקירות בכתפיים
לפני שבועיים התחלתי להרגיש עיקצוצים בכתפיים (באזור כתף אמצעית), הפסקתי להתאמן לשבוע, אבל עכשיו זה הפך לדקירות שנמשכות לכמה שניות ואז זה נעלם. אני מרגיש את זה יותר בכתף שמאל מאשר בכתף ימין. הלכתי לרופאה והיא קבעה לי לעשות בדיקת "emg גפיים עליונות".
היא הסבירה לי שזה משהו עם חשמל, ששמים לי מחטים כאלה ואז מחשמלים אותי (חחח משהו כזה). בקיצור, אין לי מושג אם הרופאה הזאת יודעת על מה דיברתי איתה בכלל, אני מפחד שהיא טעתה באבחנה שלה. בכל מקרה, נמאס לי להרקב בבית. הבדיקה היא ביום רביעי הקרוב... זה קרה למישהו? האם זה דלקת? |
אף אחד לא יכול להגיד לך על סמך הכתוב מה הפציעה..
דלקת או לא..? דלקת היא השלב הראשוני כמעט של כל פציעת ספורט..אתה יכול לנחש לפי העבר..כמה זמן אתה סוחב את זה..? זה החמיר ורק אז הלכת לרופאה.? בכל מקרה בהצלחה בבדיקה אני אישית אשמח אם תעדכן פה ותפרט על הפציעה |
ציטוט:
אני לא יודע אם זה דלקת. זה די הרבה זמן. יש ימים שאני מרגיש את זה קצת, ויש ימים שאני מרגיש את זה ממש ממש קצת. תלוי גם אילו תנועות אני עושה. לשאלה שלך האם זה החמיר ורק אז הלכתי לרופא - בעיקרון, כן. הבדיקה שלי היא מחר בצהריים. אני אפרט על מה ואיך הבדיקה הזאת, ומה הממצאים. אני מאוד חושש שיגידו לי לעשות עוד בדיקה, ואז לחכות עוד איזה כמה שבועות. נראה לי שזה מה שיהיה. הרופאי משפחה האלה פשוט גרועים. |
הגיוני מאד שתאלץ לעבור עוד בדיקה..ואפילו אני מאחל לך שתעבור עוד בדיקה כדי שהרופא ידע לדקור בדיוק את הבעיה..
אני סבלתי מדלקת בכתף אבל משום מה הרופא הראשון שבדק אותי ישר השבית אותי לחודש עד הבדיקה הבאה בגלל חשש לשבר |
אוקיי, אז היום הלכתי לעשות את ה - emg הזה.
נכנסתי לרופא, הוא שאל מה הבעיה - אמרתי לו, ואז הוא התחיל לצחוק עליי (כן, אשכרה ככה), הוא אמר שהוא לא יודע בשביל מה באתי אליו ולא כל דבר הולכים לרופא (ממש ככה!! חחח) הוא עשה את הבדיקה (תוך כדי שהוא צוחק, כמובן), והכול יצא תקין. אז שאלתי אותו: אז רגע, מה יש לי? "לא יודע מה יש לך" אז מי יודע? "אף אחד לא יכול לדעת מה יש לך". בקיצור, הרופאים האלה הם חרטה אחת גדולה, הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם. אני חושב שאני אחזור להתאמן כרגיל וזהו |
תחזור להתאמן אבל אל תקח ברצינות מדי את זה שהרופא צחק ואמר שלא מכל דבר צריך להגיע אליו..תראה איך הולך..ממשיך לכאוב? אל תחשבן לאף אחד זו הבריאות שלך ולא של הרופא שמעס לבדוק אנשים והחליט גם להחליק לך איזו הערה ככה למקרה שתחליט לבוא שוב..
ממשיך לכאוב לדעתי גש לרופא אחר.. |
עוד דבר
במקרה קראתי כתבה די מעניינת..כדאי לך להכנס ללינק ולהעמיק קצת בנושא..לך תדע לפעמים הפתרון הרבה יותר נוח ממה שרץ לנו בראש http://www.shvoong.co.il/he-IL/275/11186/ |
קראתי הכול, תודה רבה לך!
מחר אני חוזר סוף סוף להתאמן. שוב, תודה (: |
Idanley תודה רבה על הכתבה..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ