![]() |
הרגלת הגוף לכמויות אוכל
היי, כרגע אני בצבא ואני יכול לאכול המווון אוכל שיספק לי את מה שאני צריך לאימונים שלי (אני מתאמן אימוני כח כדי לשמור ואולי טיפה להגדיל מסת שריר, והרבה אימוני אירובי של ריצות ארוכות יחסית). אני יכול לאכול בצבא כמויות של 5 ביצים ביום, 2-3 קופסאות גבינה, הרבה בשר, הרבה פסטה וזה אחלה כי זה חינם. אבל חשבתי לעצמי שכשאשתחרר יהיה לי יותר קשה לממן את זה ואני כן אצטרך לאכול כמויות נורמליות. השאלה שלי היא האם הגוף יכול להרגיל את עצמו לכל כמות של אוכל ובמידה ואני אקצץ בכמויות החלבונים והפחמימות הוא ינצל את מה שיש ואני עדיין אוכל לשמור על המשקל בלי לרדת בו? תודה.
|
אתה יכול לאכול הרבה? תאכל, הזדמנות נפלאה לעשות תוכנית כח כמו ss.
אתה תוכל להתחזק ולגדול, ואחרי שתסיים צבא: אם קצת רצון תוכל לשמור על מה שצברת: טונה במים,חלב,עדשים- מקור זול וטוב לחלבון. יש לך אבקות חלבון שחוסכות אבל לא מחליפות אוכל טוב. זה טפשי לשאול שאלות כאלה, אם הטוסטסטרון בגוף יורד אחרי גיל 40 זו סיבה להשמין,להפסיק להתאמן ולאכול אוכל לא בריא? תזונה כמעט תמיד אפשר לשפר, לפעמיים זה לא זול, אבל אם תחייה כמה חודשים על טונה ולחם זה לא יהרוג אותך- שוב תלוי מה אתה מוכן "להקריב" בשביל לשמר את מה "שתצבור". קודם תצבור ואז תחשוב איך לשמר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ