![]() |
שאלה לגבי הפגישה עם גיל
מה עושים בעצם שנפגשים עם גיל?
הוא מודד אותי משקל אחוזי שומן וכו' מראיין אותי לדעת עלי קצת ומרכיב לי לפי זה תפריט תזונה וגם תפריט אימון או שרק תפריט תזונה? ואז אני פשוט מתאמן במכון כושר שלי ואוכל לפי התפריט וחוזר אליו לאחר כמה זמן? |
ציטוט:
תסביר לגיל מה המטרות שלך ,והוא יבנה בשבילך תוכנית תזונה שמתאימה להן אני בספק אם תוכנית האימונים שלך תשתנה ,שכן ממה שראיתי היא סולידית ביותר. |
ציטוט:
ומה שנקרא בשפתי היפה גיל אוהב להתעלל באנשים :] אבל אני מת עליו:wiggle: |
ציטוט:
אם הוא היה מחפש עליות משמעותיות במסה ,גם אני כבר הייתי מוצא איך להיתעלל בו בתוכנית האימונים שלו (רמז :סקוואטים של 20 חזרות וכו' ) ,למרות שיש מצב שגיל ישנה כמה דברים,או אפילו ישנה תוכנית לגמרי בהתאם למטרות שלו תוכנית האימונים שלו לא צריכה שינוי ,התזונה שלו היא הקטע הקריטי פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צק צק ,זה רק ההתחלה :) תן לי פעם אחת לעשות לך איזה ג'יינט סט באימון גב אתה בוכה דם :) |
עזוב אחי מספיק לי מה שיש לי עכשיו חחח
|
ציטוט:
כי אני רק גדל בטווח נמוכים 6-8 ,טווחים נמוכים בקושי מזיזים לי:whistle: אני עם יאיר להב ותוכנית קודמת הוא הביא לי לחיצת רגליים 20 חזרות זה באמת מטיש והכל אבל לא גדלתי יותר מדי באזור הרגליים |
יאיר להב מטפל יותר באנשים עם מחלות הוא לא ממש בקטע של Bb...
|
ציטוט:
מדובר במשקל שהוא RM 8-10 ,אבל בשיטה שנראת REST PAUSE ,אתה סוחט 20 חזרות בשיניים אם זה לא יגרום לך לגדול ,אני תורם לך מסה מהרגליים שלי במתנה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ