![]() |
תוכנית ab חיטוב
אהלן אנשים
אני עובד בחדר כושר , ומרגיש שהגיע הזמן לעבור לתוכנית AB גובה 1.80 משקל 85 מטרה - חיטוב קטנטן (5-7 קילו). עכשיו ממה שהבנתי בחיטוב צריך לשלב בין 20-30 דקות של אירובי. זוהי התוכנית : חזה - בנץ' פרס שיפוע חיובי עם דאמבלים מקבילים במכונה כתפיים - לחיצת כתפיים עם דאמבלים הרחקת כתפיים לצדדים במכונה יד אחורית - פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון b: גב - יד קדמית - פיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט W כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה פשיטות ברכיים כנגד מכונה כפיפות ברכיים כנגד מכונה כול התרגילין 3 סטים של 8-12 חזרות. העיה שלי היא עוד תרגיל ליד אחורית ותרגילים לגב. האם יש אתר שאפשר להוציא משם תרגילים? תודה לעוזרים |
אני הייתי מוסיף לכתפיים עוד תרגיל וגם ליד האחורית .
ולגב הייתי עושה : חתירה עם משקוליות חופשיות יד יד מתח [אחיזה רחבה] ומשיכה צרה בפולי. ואל תשכח שהרוב הקובע זה בעיקר התזונה... |
מה עם דדליפט?
|
squat?
lunges ? front squat? y should he do the pull ups (that is the most effective and important drill for the upper back , and the most effusion way for it is narrow grip) widely and as a second drill after the row? and u don't need another triceps or shoulders drill get everything down to 5-8 reps mayb only the one joint drills 8-12 reps, but still it will be best to keep it around the 8 a muscle who doesn't exhaust his power and strength during cut, get smaller, and this is a fact. :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ