![]() |
כמה זמן תקופת החיטוב והמסה שלכם
שלי יחסית הרבה זמן אני חושב מסה 10 חודש בערך
חיטוב 7 חודש בערך. אני לא מפסיד האמת הרבה שריר אני עושה את זה מאד לאט ובהדרגה |
מה הגובה והמשקל ההתחלתי ולכמה אתה רוצה להגיע במאסה ולכמה בחיטוב?
הכי טוב לעבוד לאט רק שאני מסתבך טיפה עם סך הקלוריות שאני אוכל אני לא מצליח לספור כל דבר שאני אוכל אז בחיטוב שאני פשוט אוכל פחות ובמסה אני מנסה לאכול יותר ממה שאכלתי לפני זה אבל יש מצב שזה יעשה לי קצת בלאגן בתהליך אני חייב לעשות תוכנית אוכל ... אני עכשיו מטר שמונים ושש התחלתי מאסה לפני חודשיים 72 ועכשיו אני 75-76 רוצה להגיע ל85 בחמש חודשים ככה ואז לעשות חיטוב חזק לאט לאט להגיע ל78 ככה גם 4 חודשים (למרות שעד אז אני יהיה בצבא וזה נראה לי יהרוס לי הכל ) רוצה לרדת מ-8-9 אחוז שומן כרגע אני על 10 וחצי |
7 months cut?!
your doing it wrongggg even if you on 18-20% 3-4 month maxxxx |
ציטוט:
|
ma a kesher
unless your 20-22 bf + 3-4 months will b enough to go 10-13% |
תגיד שנייה כמה זמן לוקח לרדת מ-15 אחוז ל8 אחוז בערך ?
ולמה אתה רושם באנגלית ? |
אני התחלטתי עם 74 קג בערך על 12-14 אחוזי שומן והגעתי בהדרגה ל90 קג זה הסיבה שהגעתי בזמן כזה
|
הכל תלוי בכמה אחוזי שומן עלית במסה, יכול שתצטרך 5-6 חודשים, ויכול להיות שיספיקו לך חודשיים..... (בכל מקרה לא לרדת יותר מקילו בשבוע, ככה תאבדו כמה שפחות מסת שריר)
|
אני אישית לא מעז לעבור יותר מ-8 חודשי מסה על מנת לא להפוך בטעות לסופר סאיין
פיתוח גוף זה כמו זה כמו הילוכים לא עוברים מהילוך אחד ל-5 קודם צריך להפוך לסופר סאיין 1, אחר כך סופר סאיין 2, אני אישית מעדיף לא לעבור את סופר סאיין 2 כי בסופר סאיין 3 השיער ארוך יותר ואני מעדיף קצר אם אתה צריך מדריך אז הנה: http://www.youtube.com/watch?v=gfmTm5HOiEU |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חודשיים מקסימום... ב-7 חודשים אתה שורף את כל מה שבנית חח
|
חח כל מה שבנית אני 7 חודש בחיטוב ירדתי פה שם במשקלים אבל לא דרסטי בכלל. אני ירדתי בממוצע 1 קג בחודש אולי זאת הסיבה . ואני כבר על 12.5 אני מאמיןהחודש הזה וסימתי
|
ומה הכוונה חודשים? חודשים חיטוב ?
|
ציטוט:
|
אפשרי מ20% תוך 3 חודשי חיטוב נורמלים לרדת ממש יפה, לרדת ל% מאוד נמוך,אמנם יהיה קשה להגיע לחד ספרתי אבל אפשרי להגיע ל10-12% ממש בקלות לדעתי. אני בכל אופן בדרך כזו.
חיטוב אצלי בד"כ חודשיים בממוצע גג 3 חודש מסה עדיין לא יצא לי תקופות ארוכות ממש , כי אני עושה בד"כ מסה מלוכלכת..אז נע בין 2-4 חודשי חיטוב,תלוי במטרות של אותה מסה. |
ציטוט:
|
ואלה טוב איגור כפרה עליך רק בגללך אני חוזר לפורום תאמין לי,מה יש תמונות משהו?אני הולך להפגיזזזזז בקרוב תתכונן
|
ציטוט:
|
חודש חיטוב לתחרות :-)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ