![]() |
חוץ מהיותו שרירן מאסיבי,חדש הוא זמר.
|
עתיק ביותר, הוא בעצמו העלה את זה לפה לפני חצי שנה + ובאופן טבעי נקטל.
|
הוא סוס הוא חייזר הוא סופרמן הוא יכול הכללללל
|
ציטוט:
כל יכול. |
חדש גם זמר? השם ישמור הוא הולך להשתלט על העולם!!!!!!!!
|
ציטוט:
ועם כל הכבוד לכל אחד ואחד פה בפורום לא יצא לי לראות משתמש חוץ מסיקס פאק , שמתקרב לרמה שאני נמצא בה הן מהבחינות של מאסה חיטוב (שמירה על אחוז שומן בלי לעלות) בלי לשמור על תזונה ועוד מסוגל לא רק להיות חזק בלהרים סקואט אלא גם לרוץ טוב , לשחות טוב , לעשות התעמלות קרקע ויציבה ברמה גבוהה , להצליח גם סטים של סיבולת . אז אם כל הצחוקים שלכם , וואלה יש פה תגובות שאני יושב ונשפך מצחוק מה שאנשים מגיבים לי לזלזל אי אפשר. |
we can and we will.
|
ברור שאפשר לזלזל,הגישה שלך היא של בנאדם מתנשא שמקבל מאחורה,אני אומר את זה בלי להעליב.
תסתכל רגע על איך שאתה מתנהג,אולי יש פה קטע של קנאה של חלק,אבל אחי אתה תופס מעצמך מינימום אלוהים ואני לא מגזים. כשבנאדם או 2 חושבים עלייך משהו ואתה מתנגד לדעה זה בסדר,אבל כשזה 3 ומעלה,זה מראה שישמצב שאתה טועה,והנה עוד דוגמה להתנשאות שלך.. בסדר זה עניין של אופי,רק שהרוב רוצים שתעוף מפה נראה לי,אז אין לך מה לפרסם פה את כל הכשרונות הרבים שלך :o שירה שחייה התעמלות קרקע סרטן בקיצור. |
ציטוט:
קנאת פין בקיצור. :eek: |
אתם רק יורדים עליו אני לא ראיתי שום היתנשאות שלו
באמת שאני לא מבין למה כולם נגדו |
ציטוט:
|
אני מסכים עם דוד, לא ראיתי את חדש מתנשא אפילו פעם אחת.
כולם פה ״יורדים״ עליו כי לפעמים המידע שהוא מביא על איך שהוא מתאמן ואוכל נשמעים מאוד מופרחים. אז לחדש אולי אפשר לקרוא חרטטן, אבל הוא בהחלט לא מתנשא. |
ציטוט:
יומיים יותר ממך אחינו :) |
ציטוט:
|
חדש זה אח בתכלס
|
נחמד מאוד
|
תכלס יש בפורום הזה קנאים יותר מאשר מפתחי גוף, סבבה לפעמים ההצהרות שלו לא נשמעות הגיוניות, אבל עדיין הוא נראה הרבה יותר טוב מאלה שמקנאים בו ואוכלים תלב...
|
תאכלס גם אם הוא מתנשא וגם אם לא, יש לו במה להתגאות, ואם יש לכם בעיה עם זה אתם יכולים לקפוץ.
אם אני הייתי בשייפ כמו שלו ועם ביצועים כמו שלו גם אני הייתי מתגאה בזה ושם זין על כולם. בקיצור תפסיקו ליפול עליו גם אם הוא חרטטן |
תמיד יהיו קנאים.
אחלה סרטונים, הוא מרשים מאד, יש לו גוף עליון בטופ של הטופ. כל מי שיש לו מה להגיד נגדו שיעמוד לידו ויוריד חולצה ואז נדבר. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ