![]() |
השוואה| היד שלי לאחר שבועיים של אימונים
אני הלכתי למכון כושר בערך 5 פעמים , הנה תוצאות היד לפני ואחרי המכון כושר .
לפני האימון: היקף היד - 26 ס"מ לאחר האימון: היקף היד - 28.5 ס"מ לפני שהתאמנתי : (אני יודע שאני רזה רצח) http://imageshack.us/photo/my-images/37/23cr.jpg/ לאחר האימון של שבועיים (5 כניסות למכון כושר) ראיתי ממש שינויים מבחינת הנפח: http://imageshack.us/photo/my-images/192/yakircr1.jpg/ רציתי לשאול כמה שאלות : 1) זה הגיוני שהיד שלי גדלה ב-2.5 ס"מ ? 2) איך הגנטיקה שלי ? 3) אהבתם את צורת היד ? הערה: התמונה לא איכותית ורואים בה מטושטש בגלל שצלמתי עם המכשיר פלאפון. תודה רבה. |
1. פאמפ
2. בעוד כמה חודשים טובים נדע 3. מה יש לאהוב? תביא בראש תקופה ארוכה ואז תחזור אלינו עם תוצאות קצת יותר רציניות בהצלחה |
ציטוט:
תודה. |
וואלה אחי אין מה לדבר שיפור מטורף
תן דגש אחי. |
כן האמת שיש שיפור קטן...אבל תמשיך להתאמן זו רק ההתחלה...בהצלחה!!!
|
2 אופציות
1)פוטושופ 2)קוראסון אני הולך על אופציה 2 יותר.. |
ציטוט:
אין פוטושופ אני אומר אמת . באימון הראשון והשני שלי לא ממש השקעתי , ומהאימון השלישי אני פשוט נתתי את כל מה שאני יכול , סמוך עלי קל לדבר אבל הגעתי למצב שהשריר שלי כואב רצח והוא תפוס , אחרי שבוע זה עבר . אגב , אני כל אימון מעלה משקל , התחלתי ב-10 קילו בכל מכונה ועכשיו אני מגיע ל-30 קילו ! הערה: צלמתי את יד שמואל ולא ימין , ימין שלי גדלה ב-3 ס"מ אבל היא פחות יפה מבחינת גנטיקה . |
הכל שאלה אם הוא נותן דגש לפיק או לא
עדין יש מה לתת דגש. |
ציטוט:
כל עוד אתה מרגיש שריפה בשריר אתה בדרך הנכונה ואתה תגדל יפה. |
4 אימונים לא היו ממש טובים כי הרמתי בכל המכונות 10 קילו שזה המינימום ובאמת לא היה קשה לי ,
ואז דיברתי אם המאמן והוא אמר לי שבכל מכונה אתה אמור להגיע לכשל בחזרה האחרונה או לפני האחרונה . ורק באימון החמישי בעצם התחלתי להרים הרבה משקל , לרגלים הצלחתי להגיע ל-30 קילו וליד אחורית 25 קילו , ובאמת הרגשתי שהשרירים ממש כואבים שבעצם זה מה שגורם להתפתחות , ככה שאני בטוח אם אני ימשיך ככה ויעלה כל אימון משקל עוד חודשיים שלוש אני ממש יגדל . תודה רבה על החוות דעת. ציטוט:
ואשמח אם תפרט לי על מה יש לתת דגש . |
תוסיף לתפריט חזה עופות-טרול
|
ציטוט:
|
נראה סבבה
|
ציטוט:
|
אבל תתןןןןןןן דגגגגששש!!!
|
יפה אחי יש הבדל קטן תמשיך ככה
|
חחח איזה ליצן ואי
|
תעשה אס אס תיהיה סוס הכל בסדר חחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ