![]() |
עזרה בתחום הכושר.. חדש כאן :)
אהלן,
קוראים לי ערן בן 15 וחצי ככה מטר 70 +- חדש בפורום וחדש כאן בכלל אני רוצה להתחיל להתאמן ברצינות כמו שצריך במכון התאמנתי איזה חצי שנה - שנה במכון אבל זה היה כזה לא רציני פעם הייתי הולך ופעם לא.. החלטתי להכנס לפורום אולי יעזרו לי להתקדם יותר טוב וכ'ו.. אני בן 15 וחצי 1.70 פחות או יותר. שוקל בערך 45-50. הבנתי שאני צריך לעשות מסה נכון? עכשיו עד איזה משקל אני צריך לעשות מסה? ובאיזה תוכנית אימונים להתאמן? אשמח אם תענו לי פה ולא תזרקו לי מדריכים או משהו.. ואם מישהו מנוסה יכול לעזור לי בסקייפ וכ'ו יהיה יותר טוב אני ישלח לו את הסקייפ בפרטי מי שיהיה מעוניין זה יעזור מאוד! תודה מראש |
חכם בלילה אתה אה?! למה שמשהו יבזבז את זמנו כדי לעזור לך? אתה תשלם לו? לך תקרא מאמרים ותחזור עם שאלות נורמליות.
|
בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראה ככה.. לא טוב לך אתה מוזמן לעשות איקס למעלה..
עוד? |
ציטוט:
|
אני לא בא לריב איתך... קראתי מספיק מאמרים אני רק צריך לדעת כמה תשובות.
אם לא באלך להגיב אז תצא מהאשכול למה סתם להרוס אותו? |
ציטוט:
השאלות ששאלת הן הכי כלליות שאפשר, בעצם נראה שקראת 2-3 שרשורים וקפצת למים. כל התחלה היא קשה אבל אין קיצורי דרך. תתחיל לקרוא וללמוד ואולי אם תחזור עם שאלות יותר ממוקדות תקבל התייחסות יותר רחבה. בהצלחה. |
ציטוט:
מה שנכון נכון |
:):):):) איזה מצחיק
אתה לא יודע אפילו אם אתה צריך מאסה או חיטוב במשקל 45 קילו-אבל קראת מאמרים ואתה צריך כולה כמה שאלות :):):):) על מי אתה בא לעבוד? פגישות ייעוץ יש לך באתר הבית כפרה הם יכולים לעשות לך גם בסקייפ שלא יהיה לך קשה הפורום לא נועד בישביל זה ננעל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ