![]() |
שאלות חשובות לגבי אימוני כוח - צריך עזרה!!
שלום לכולם,
כמה שאלות: 1. אני נוהג להתאמן על כמה שרירים באימון (a,b).. עכשיו, קראתי בכל מיני מקומות שעדיף לגמור שריר אחר שריר. זאת אומרת שעדיף לעשות את כל התרגילי גב, אחרי זה יד אחורית ואז כל התרגילים לכתפיים (סתם דוגמא). עכשיו, אני מתאמן בסדר ממש מבולגן.. אני עושה תרגיל לגב, תרגיל ליד אחורית, תרגיל כתפיים, שוב גב, חוזר לכתפיים.. בקיצור- הסדר הוא לא לפי השרירים. האם זה נכון שכדאי לעבוד לפי שריר,שריר? כי ניסיתי בעבר לעשות למשל את כל התרגילי חזה אחד אחרי השני, והייתה ירידה ממש במשקלי עבודה וביכולת שלי. לעומת זאת, אם אני עושה תרגיל לחזה, ממשיך עם רגליים, יד קדמית, וחוזר שוב לחזה- אני יכול להרים הרבה יותר משקל מאשר אם אני מבצע כמה תרגילי חזה אחד אחרי השני. אז רציתי לשמוע מכם איך הכי נכון ומומלץ לעבוד, כשיש כמה שרירים באימון אחד? 2. אחרי אירובי שאני מבצע, הידיים שלי ממש יורדות בנפח שלהן ואני מתקשה להבין למה זה קורה.. משום מה נוצרת לי הרגשה שבאירובי אני שורף שריר (יש לציין שאני עושה אימון אירובי יחסית עצים אחרי אימון b-גב,כתפיים,טרייספס.. אני עושה חצי שעה ריצה על הליכון וכשאני יורד ממנו הידיים שלי ממש מדולדלות מבחינת הנפח..) רציתי לדעת למה זה קורה והאם יכול באמת להיות שאני שורף הרבה שריר באימון אירובי שנעשה אחרי אימון כוח? 3. נמצא אצלי חוסר גדול בהורמון טסטוסטרון.. השאלה שלי היא האם האימונים גורמים לכך? והאם חוסר בטסטוסטרון יכול להשפיע על הגדילה שלי מבחינת מסת שריר רזה (אני מתקשה מאוד לעלות בנפח..)? תודה לעונים, מחכה לתשובות :) |
אנשים תגיבו, צריך את הייעוצים שלכם
|
הידיים שלך לא גדלות באימון- באימון על הידיים אתה מרגיש רק את הפמפום
הידיים כמו שאר השרירים בגוף, גדלות במנוחה.. גם אם לא תעשה אירובי, כשעה אחרי האימון תרגיש את אותה הרגשה.. |
תגובות, מישהו?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ