![]() |
Value for money
טוב אז אני אתחיל בלספר על עצמי קצת. אני שחיף. גובה 1.71 מטר, 6% שומן ושוקל רק 55 ק"ג.
הרזון אצלי הוא מרכיב גנטי במשפחה וזה בא לידי ביטוי אצל כל הצד של אבא שלי. אני רוצה לפתח את הגוף כמו שצריך אך נתקל בשתי בעיות: 1. כסף. 2.צמחוני. אני אשמח תמליצו לי על אבקת עלייה במסה שלא עולה הרבה ביחס לכמות שלה. אני מוכן להתפשר על איכות. תודה! |
גבר.....מצטער לבאס אבל במצבך אתה צריך פרפקט 3000 וזהו...היא היחידה שתענה על הדרישות שלך ואין משהו שדומה לה בשום מחיר
ובנוסף הרבה אוכל....רהבה |
לגדול=בשר והרבה ממנו.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אחי תדמיין את זה לחזור אחרי אימון קשה ביותר ולאכול איזה סטייק אנטריקוט 300 גרם אווווווווו זה טובבבבבב צרוב על המחבת ברמה של מדיום אוווווו הווווווווו יאמיייייייי איזה עסיסי זה בקיצור תנסה לאכול בשר תפנטז עליו ותראה ששוב בא לך לאכול בשר....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תנסה מה אכפת לך... |
ציטוט:
|
אני לא רוצה לפתוח דיון אחר אבל במה אתה מאמין שאתה לא אוכל בשר??????? זה עינוי אמיתי...
|
התכוונתי באידאולוגיה שאני מאמין בה.
|
אוי עזבו אותו ככבר אם בן אדם דתי יבוא לפה וישאל על מקורות כשרים לחלבון
שאלו אותו למה אתה לא אוכל חזיר ? אם אני לא טועה יש באתר מאמרים בנושא חפש קצת בקשר לכסף שמע זה לא דבר זול שאתה הולך למכון אתה באה לשחק והיסתכל על הכוסיות במכון אתה לעשות משהו אם עצמך וזה דורש הרבה אוכל אוכל =כסף=הרבה הקרבה במקומות הנכונים רק היום קינתי 800 גרם עוף מהסופר ב25 שקל וזה כולל ותאמין הייתי צריך את הכסף הזה קיצר תבין שכסף זה עיניין חשוב פה |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובד רביעי חמישי שישי ובימים האלה אני אוכל כמו חמור במסה!! (לא בהכרח בשר) אני עובד בתור אורז מוצרים לאנשים ברמי לוי ובהפסקה שלי יש לי כסף מטיפים! (יש בעבודה הזאת מלא טיפים) אני קונה לי בגט (עולה 3 שקל) 2 קופסאות טונה (עולה 8ביחד) ואוכל! נ.ב ואני גם בן 17 ויש לי כסף משלי מהעבודה :-) |
ציטוט:
יש משהו אחר במקום טונה? |
אין לך מחסור ב-b12?
עם כל הכבוד לאידיאולוגיה - ויש כבוד, תאמין לי - יש דברים שהגוף פשוט צריך |
ציטוט:
|
ציטוט:
2.יש תחליף לטונה. אתה יכול לאכול ביצים ומוצרי חלב - קוטג' זה דוגמא לתחליף מעולה לטונה. 3. b12 קיים לא רק בבשר. אם אתה באמת מתעקש אתה יכול לקיים תזונה מתאימה וגם להשאר צמחוני. תהיה לך יותר עבודה אבל אם זה חשוב לך תצליח. 4. בהצלחה. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
2.אני אוכל גם תחליפים כמו טבעול, ושילובים בין דגן מלא לקיטניה. זה גם טוב? 3.עבודה יותר קשה מבחינת שמירה על תזונה או מבחינת עשיית כושר באופן אינטנסיבי יותר? 4. תודה! |
ציטוט:
יש המון תחליפים והמון שילובים של מרכיבים שכל אחד מהם לבד לא מהווה חלבון מלא אבל יחד הם כן מספקים מנת חלבון מלא ראוייה, אחד הטובים שבהם הוא דגן מלא וקטנייה - כמו שאמרת. ומבחינת עבודה קשה - התכוונתי לתזונה - כי לנו הקרניבורים יש יותר מגוון לספק לעצמנו חלבון (בשר...) ואתה תצטרך לחשוב איך אתה בונה תפריט צמחוני מאוזן ומגוון. בהצלחה עם כל אלו! |
ציטוט:
תודה!! ויש לך או לעוד מישהו המלצה על הגיינר הכי משתלם עלות/כמות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ