![]() |
חמאת בוטנים מומלץ?
אני בן 20, גובה175 ואני שוקל 67
אני מתאמן חודשיים וחצי באופן רציני, 3 אימונים בשבוע שעובדים על כל השרירים בגוף כל אימון.אני משתדל לאכול כל 3 שעות,ואני גם משתדל לשחות שאני בבית(לא בצבא) אני לא עליתי במשקל גרם אחד,ראיתי שבחמאת בוטנים יש 25 חלבון ל100 גרם הבעיה שזה מאד משמין,השאלה שלי היא אם זה יעזור לי לעלות במסה או שאני סתם ישמין כמו אידיוט תודה,אגב זו פעם ראשונה שאני כותב משהו בפורום אז אם עברתי על החוקים או משהו סליחה |
חמאת בוטנים מומלצת בעיקר בגלל השומן הבריא שיש בא ולא בגלל החלבון!
חשוב שיהיה לכל מתאמן או חמאת בוטנים או טחינה בתפריט בגלל חשיבות השומן... ושומן לא משמין אלא הפחממות משמינות! אם זה שומן מוקשה בהחלט שזה משמין וגם לא בריא אבל אם זה שומן בריא כמו אומגה 3 דווקא במחקרים רואים שזה מעודד שריפת שומן בזמן מאזן קלוריות שלילי. |
אז לפי התגובה שלך זה יהיה לי טוב
|
לך על זה אבל אל תגזים, קח בערך כפית בארוחה, כמובן בהתאם סה"כ אחוז השומן בכל ארוחה, וכדאי מאוד שתהיה טבעית (ללא סוכר ותוספות) 100% בוטנים.
|
Peanut Butter FTWWWWWW
בשבילי מנה זה שתי כפות. אין צורך להגזים כי מניסיון אישי זה כל כך טעים שאני יכול להפריז בלי לשים לב אבל אחרי זה אני סתם אוגר שומן כמו אוגר... אוגר שומן כמו אוגר... http://i313.photobucket.com/albums/l...unk/Teehee.gif |
מה זה כפית בארוחה?
תכננתי לאכול את זה בתור ארוחת בניים |
כמה חשבת לקחת ?
תיקח כמו שהוא אמר לך כפית גדושה של חמאת בוטנים כל יום ולא צריך יותר מזה יש גם שמן זית טחינה מלאה |
:):):):) חמאת בוטנים הייתי מפרק את קופסא של קילויים בחדר עם כף זאת חולשה רצינית החמאה הזאת
|
במקום לקחת כפית בארוחה כל 3 שעות לא עדיף פשוט לעשות ארוחת בניים מסודרת של כמה פרוסות עם זה?
ותאמינו לי שאני יכול לאכול המון פרוסות עם זה |
ציטוט:
|
אבל אני רוצה להתפתח נכון
אני עובד בפיצריה ואני יכול לאכול פיצות בלי סוף אבל אני משתדל לא לעשות את זה |
ציטוט:
|
אז בואו נסכם שמה שאני צריך לעשות זה לאכול כפית לפני כל ארוחה וזהו?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ