![]() |
מה להוסיף או לשפר בתוכנית
אימון a:
חזה: בנץ' פרס 3x8 חזה עליון עם משקולות 3x8 פליי (תמליצו לי אם שיפוע של חזה עליון או לא) 3x8 יד אחורית: דאמבל מאחורי הראש בישיבה 3x8 פשיטת מרפקים עם פולי עליון (חבל!) - 3x8 רגליים: סקאווט 3x5 לג פרס 3x8 פשיטת ברכיים במכונה 3x8 תאומים בלג פרס אימון b: אני מתחיל ידיים בגלל שהדדליפט יעייף אותי לכל ההמשך של האימון יד קידמית: פשיטת מרפקים עם מוט w - 3x8 כפיפת מרפקים בישיבה עם משקולות וסיבוב בתחילת החזרה - 3x8 כתפיים: פרס 3x5 הרחקה לצדדים עם מרפקים לא ישרים (לא נעולים) 3x8 תמצליצו לי עוד תרגיל בבקשה גב: מתח 3 סטים של מקסימום פולי עליון 3x8 חתירה 3x8 דדליפט 1x5 את התרגילים המורכבים יותר עשיתי עבודה של 5 חזרות כאילו כוח אם זה לא טוב תגידו לי תגידו לי מה להוריד או להוסיף בבקשה אני מתאמן 4 פעמים בשבוע : ראשון, שני, רביעי, חמישי אם זה בסדר התוכנית היא למסה כמובן תודה ! |
אל תאמן את הגב לפני היד קדמית, עדיף להיות עייף בתרגיל בייספס ולהרים פחות מאשר עייף בפולי/חתירה/דדליפט ופחות להשקיע... הידיים בכל מקרה יגדלו רק מהתרגילי גב גם בלי הגירוי של התרגילים היעודיים, וההיפך לא נכון..
ואני אוהב לעשות פלייס בשיפוע חיובי, סוחט את החזה העליון עד הסוף אחרי הפרסים בשיפוע חיובי. |
אוקיי תודה
שאר התוכנית בסדר? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ