![]() |
דחוף דחוף-קריאטין
יש לי היום אימון והיום אני מתחיל לקחת קריאטין (45-60דק' לפני האימון) והיום ישנתי 6 וחצי שעות .. ובניתי על זה שאני אשתה קפה טוב לפני האימון , גם איזה חצי שעה לפני האימון ויצא לי עכשיו לראות בפורום שמישהו רשם שקריאטין וקפה אחד אחרי השני נותן השפעה לא טובה .
אפשרי לשתות קפה וקריאטין בהפרש זמן כזה ? ההשפעה של הקריאטין לא תיפגע? דחוףף יש לי עוד שעה וחצי אימון |
לפי מה שהבנתי אומרים שזה בגלל שקפאין משתן וכשלוקחים קריאטין צריך הרבה נוזלים...
לא יודע לומר לך בביטחון אם זה שטות או לא |
תחשוב בהיגיון - בתוספים הלפני אימון יש שילוב של קריאטין וקפאין
עונה על השאלה? וחוץ מזה מה דחוף אז לא תיקח היום קריאטין תאמין לי לא יקרה כלום |
למה לשתות קפה עם קריאטין זה אפשר להגיד אנריה למה קפה ואז קריאטין תשתה קריאטין וזהו
|
אחי שתה קפה וזהו.. אפשר לחשוב אתה מרים בתים באימון
|
לי אמרו לקחת קריאטין אחרי אימון
למה? |
קראתי המון על קריאטין והרוב ממליצים לקחת בלי קשר לאימון יענו איזה שעה שעתיים לפני או שעה שעתיים אחרי
ולקחת עם סוכר ענבים (סקופ אחד או שניים) |
אני אישית לוקח 45-60 דק' לפני האימון, אבל יש אצלי ימים שאני יושן 7 שע' כזה ואני צריך להתעורר בימי אימון אז אני לא יודע מתי לשתות את הקפה . כמה זמן לפני לקיחת הקריאטין ככה שזה גם ישפיע על האימון
|
כיום עדיין לא נמצא הקשר המדויק בין קפאין וקריאטין.
יש חוקרים הטוענים שהם מנוגדים אחד לשני, יש כאלה הטוענים שהם משפרים תפקודו אחד של השני, ומרבית המחקרים טוענים שלא נמצא קשר ביניהם. בכל מקרה, אין טעם לקחת קריאטין מונוהידרט לפני אימון, אלא לאחריו. ההשפעה המתקבלת מקריאטין מונוהידרט אינה לאימון הקרוב, אלא היא השפעה מצטברת. לכן אתה יכול לשתות בשקט קפה לפני אימון, ולקחת קריאטין מיד לאחריו. בברכה גל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ