![]() |
עזרה העם אפשר לעלות במשקל בדחיקת חזה 15 קילו ???
העם אפשר לעלות תוך חודש במשקל דחיקת חזה ב15-20 קילו
|
תלוי מאיזה משקל לאיזה משקל ותלוי באיזה הבדל Rm
|
תלוי כמה וותק באימונים וכמו שהומי אמר טווח חזרות, וכמובן עזרה מלאכותית.
|
תלוי בלהבלהלבלהלה
אם הלחיצת חזה שלך היא ככה 40 קילו כמו לרוב הנובים שעושים שטויות במכון אז אפשר לעלות הרבה יותר , אם זה 2x Bw ובשנה תוסיף 15 בלי לעלות במשקל גוף אתה יכול לתת לעצמיך צל"ש :\ |
אני עולה ב15 קילו בrm5 בערך כל חודש וחצי(ועוד 12 יום מנוחה) של אימונים רצופים. אני עולה בסדר גודל הזה בערך מאז שעברתי לfbw מבוססת Hst . זה כמובן לא רציף . אבל לפני בערך חצי שנה הrm5 שלי בחזה היה מאה וחמש קילו ולפני סיום הסיבוב הקודם של התוכנית הרמתי כבר 140 כשבערך חודשיים באמצע נהרסו לי בגלל הלימודים ומחלה. גם בתקופה הזאת אני חולה, אבל התחלתי לקחת עכשיו גם קריאטין ואני יופתע אם עוד שלוש שבועות אני לא עוקף כבר בכיף את ה.150
אקיצר, אם מישהו מאומן כמוני הצליח לעלות כך ,אז יש סיכוי שגם אתה יכול וזה תלוי במיליארד גורמים. אה ותערוך בבקשה את הכותרת זה "האם" עם "א" ,זה קצת מציק לי בעיניים פשוט. |
ציטוט:
כמה זמן אתה מתאמן? איך אתה מצליח לעלות ככה במשקלים? 15 קילו כל חודשיים, אתה רציני? אני כבר שנה שלמה תקוע על אותו משקל בבנצ' פרס. |
אחח הנפלאות של הפריודיזציה...........
אם רק היה לי כוח לעשות תוכנית פריודיזציה לא ליניארית מסודרת שגם תעבוד... |
שנים, לפני זה הייתי בטח באיזה אימון יתר מתוכניות abc ודומיהן. זה ממש נחמד כי אתה לא האדם היחיד שבטוח כרגע שאני לוקח סטרואידים או מבלף(תלוי אם הוא ראה אותי מרים או לא).
הכל בעדינות על ידי עליה איטית במשקלים לאורך תקופות. יש לי באימון סט אחד של לחיצה רגילה ב10 חזרות ועוד אחד של 15. שניהם במשקלים עולים כמו בHST . חוץ מזה לשימור אני מוסיף בחזה עליון אותו דבר עם 5 ו10(הRM 5 שלי בשיפוע עליון פחות מרשים כך שאני תמיד מתקדם במשקלים לאורך התוכנית ) אני ממשיך לעלות עם כולם עד כשל ואז יורד בחזרה ל70 אחוז כשרק את ה10 חזרות משנה ל5. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ