![]() |
שאלה | עלייה במשקל אני משתגע כבר !!
אני נמצא בחיטוב , אני אוכל לפי המחשבון קלוריות
חלבון כפול ממשקל הגוף פחמימות בין 100 ל120 שומן 10-15 ואני כל בוקר שעולה על המשקל רואה עלייה לפני בערך 3 ימים ראיתי עלייה של קילו !! ועכשיו אני רואה עלייה של 200 גרם איך זה יכול להיות ? אני אוכל במאזן קלורי שלילי של 700-800 קלוריות + עושה פעילות אירובית + אנאירובית 4 פעמים בשבוע ממה זה יכול לנבוע ?! אני כבר משתגע :( |
מזה שאתה טיפש, ר 10-15 גרם שומן?? זה כלום!! תכפיל את הכמות המקסימלית שרשמת ב 5, תאכל לפחות 75 גרם שומן ועדיף אאפילו יותר.
ועוד דבר, אני לא מבין אותכם סופרי הקלוריות, אתם כוסיות. |
בגלל שאני אוכל פחות שומן ממשקל הגוף אני עולה? משו פה לא נשמע לי
ואני סופר קלוריות ואם יש לך בעיה אם זה זנק לי על הקצה לא בקשתי ביקורת על הדברים שאני עושה |
ציטוט:
ועוד דבר, שומן הוא הגורם האחראי לייצור תקין של הורמונים שונים בגוף, אז עכשיו תעשה 1+1. |
אפ ????
אני אוכל כמו שצריך ואני עולה ועולה :// אבל מבחינה חיצונית רואים שאני יורד , ואפילו ג'ינסים שהיו צמודים עליי פתאום עולים עליי כמו שצריך ולא חונקים כמו פעם אז למה במשקל זה מראה עלייה ?! |
תפסיק להשקל כל יום- פעם בשבוע תעלה על המשקל
ואם רואים שהתחתבת והמראה אומרת שירדת אז מה הבעיה שלך??? |
בכל זאת זה משגע שהמשקל מראה x והמראה החיצוני מראה y
משו פה לא הגיוני לי וזה משגע אותי |
אולי עלית במסת שריר יטמבל
|
מיותר להשקל מדי יום,עדיף פעם בשבוע-חודש.
לגבי תפריט התזונה לחיטוב תוכל לקבל מידע נוסף במדריך לחיטוב ולקחת כמה טיפים מהתפריטים הנימצאים באתר. |
אתה דופק את עצמך פסיכולוגית אם אתה נישקל כל יום. ואני מסכים שאתה צריך לעלות יותר את צריכת השומן שלך.
ולכל האלו שמגיבים " יא דפוק" , " יא כוסית", " יא טמבל" . בואו נרגיע הוא לא עשה/ אמר משהו רע לאף אחד מכם אז אין צורך בביטויים כאלו. |
ציטוט:
ולכל הטמבלים שהגיבו עם הביטויים האלה אני לא שם זין עליכם תזנקו על עמוד ותשירו את שיר התקווה ציטוט:
|
ציטוט:
http://img513.imageshack.us/img513/1355/30125344.jpg Uploaded with ImageShack.us |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ