![]() |
מתכונים לטונה עם מים !
מישהו יכול לבא מתכונים לטונה עם מים חיפשתי ראיתי בשרשור מתכונים יש שם חלק אחלה אבל יש מצב לעוד כמה תודה !
|
לא מכיר מתכונים לטונה עם מים, אבל תנסה להכין מזה סלט עם מלפפון חמוץ תירס וגמבה חתוכים דק ואני חושב שאפשר להוסיף מיוקל (המיונז דל שומן.. יכול להיות שאני טועה לגבי המיוקל אני לא אוכל את זה אז אני לא סגור על הערכים תזונתיים אבל תברר)
|
רוצה להפוך את הטונה למעדן ? כמה טיפות של לימון ואתה מסודר ...
או קח 2 פרוסות של לחם פרוס ותמרך חומוס ואז תסים תטונה .. ככה לפחות אני אוכל תטונה שלי |
שמן זית, לימון, מלח ופלפל...ממש טעים!!
|
רק תירס
|
סליחה על ההתפרצות אבל יש לי שאלה קטנה
נאמר לי לאכול כל יום ב 19:30 2 2 פרוסות של טונה (על בסיס מים) והבנתי שזה לא הכי בריא על בסיס יומי בגלל הכספית מישהו יכול לתת לי תחליף? |
ציטוט:
יותר מהיר ונוח. |
ציטוט:
ואז ארוחת צהריים ואז ביניים שזה בעצם פרוסה עם טונה הקטע הוא שזה כל יום ולא רק בימים של אימון אני רוצה למצוא לזה תחליף |
תודה על המתכונים ולי יש מתכון שסתם עשיתי יום אחד פשוט לשים טונה במים קוטג גבינה צפתית אפשר גם ביצים ויוצא טעים זהו לא סיפור אבל רצית לגוון !
|
למה לאכול טונה במים?
|
ציטוט:
|
אני אישית עושה כזה דבר:
לוקח קערה ושם- 3-4 קופסאות טונה 2 ביצים שלמות קצת קמח קצת פירורי לחם פלפל מלח כמון מערבב טוב טוב ומטגן קציצות על המחבת. יוצא סה"כ למנה: 100-120 גרם חלבון 20-30 גרם שומן כמה גרמים של פחמימה מהקמח והחלמון. לא צריך להסביר שזאת ארוחה למסה. זה ממש ממש טעים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ