![]() |
שאלה בקשר לאימונים ולעבודה...
ככה, אני מתאמן בתוכנית Fbw ובימים שבהם אני לא מתאמן אני עובד בתור סבל במינימרקט...
עכשיו, אני מרים ארגזים והרבה דברים פיזיים... זה משפיע על האימונים שלי? |
לא אימונים בחדר כושר זה מיוחד כי יש פיות פיטנס כאלה שעפות שמה ועושות נודים באוויר עם Gh
כן זה משפיע , לדעתי לטובה רק תאמן טריספס יותר כדי לא ליצור חוסר איזון (לא לא תגיע לאימון יתר אם תתרגל לזה סבלים פעם עבדו יותר קשה מהיום כל יום עם יום אחד בשבוע מנוחה Fbw"" והיו חוזרים רק בערב והם לא מתו תוך כמה חודשים) |
נגיד במקום ה-2 סטים טרייספס שאני עושה לעשות 3 סטים? S:
|
חחחחחחחחחחחחח' ליו יא סטלן
|
תשתדל פשוט להתאים את האימון לפי המצב שהיה לך בעבודה אותו יום, למשל עם עבדת ממש קשה אז הכי הרבה הרגליים התעייפו אז תעשה את האימון רגליים ביום אחר שהיה לך פחות עבודה והרגליים פחות התעייפו.
|
ציטוט:
מה אתה מרים מלפפונים עבגניות או מקררים? הכל תלוי בעצימות |
תחשבו משהו כמו ללכת עם אטלס סטונז למשך כ5 דק' עם הרבה מנאוד מנוחה באמצע ובווליום גבוהה ובין זה תחשבו על העמסות פלטות אדומות של 30 קילועל מוט. קח לדוגמה את ORis הוא דיי בנוי והוא עובד בירקות חח
אני לא עבדתי כסבל אבל יש לי ניסיון בלסחוב דברים כבדים ממקום למקום במשך חצי יום. |
חשוב מאוד כאשר אתה מרים דברים כבדים בסופרמרקט לשמור על הגב! אתה לא רוצה שיהיו לך בעיות בגב בגלל זה.
|
אני מרים נכון....
אבל לפעמים תקוע לך איזה ארגז של הארק באיזה פינה מאחורי כמה ארגזים אחרים ואתה צריך להוריד אותו ואז אתה חייב לשבור קצת ת'גב...>_< בכל מקרה, השאלה הייתה פשוטה וכנראה לא הסברתי אותה טובה, אני לא אגיע למצב שאני לא אוכל להתפתח, נכון? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ