![]() |
שאלה לרצניים ולמבנים בלבד
אני מתאמן בערך שנה וקצת קראתי הרבה מאמרים פה ובאתר וגם התיעצתי עם אנשים שמבינם
והבנתי שידיים עובדות חזק בתרגילים חזקים כמו גב חזה כתפיים ואין צורך לעבוד עליהם נקודתית כדי שהם יתפתחו להפף זה רק מחליש ומצד שני אני לא יודע אם זה נכון תענו תודה |
שמע לפי דעתי תעבוד על כל שריר ישירות לא בעקיפין..
זה יעשה רק טוב...יד אחורית ויד קידמית תעבוד גם(זה נכון שהן עובדות גם בחזה כתפיים וגב.... אבל עדיין) מה שכן... אם אתה עובד Abc ולדוגמא בb יש יד אחורית ובc חזה אני לא חושב שזה טוב כי במובן כלשהו אתה עושה יד אחורית בb וגם בc(בעקיפין) אז לפני שאתה מתחיל עם התוכנית תפרסם אותה באתר וקבל תגובות(פרסם גם איך אתה מסדר את האימונים כדי שלא יקרה מצב כמו שתיארתי) |
למה אתה חושב שעדיף ישירות ולא בעקיפין
|
ודרך אגב כמה תרגילים צריך לאימון ידיים שהמטרה העיקרית נפח וכמה חזרות
אני עושה2 תרגילים 1 של4x6 והשני3x8 |
:):):):) זה דיי ברור לא?
שאתה עובד בחזה היד האחורית רק תומכת בפעולה(מגייסת סיבי שריר מעטים על מנת לבצע פעולה זו) אבל כאשר אתה עושה יד אחורית באימון שהוא מוקדש רק ליד אחורית השרר מגייס כמות גדולה הרבה יותר של סיבי שריר וכתוצאה מכך השריר מתפתח הרבה יותר מאשר בלחיצת חזה... ועוד משהו.... אני חושב שאם תפתח יד אחורית בפרט... אז היא תתחזק הרבה יותר... כתוצאה מכך אתה גם תעלה במשקלים בלחיצת חזה לדוגמא ובלחיצת כתפיים(תרגילים אשר היד האחורית תומכת בהם)-זאת תאוריה שאני חשבתי עליה עכשיו אז אל תסמוך על זה.... חכה לעוד תגובות בהקשר |
תודה אחי
|
ציטוט:
|
זה מאוד תלוי באופן העבודה שלך, כמה סטים אתה עושה וכו'. אבל באופן כללי - הרעיון הכללי הוא נכון. תוכנית טובה מתבססת על התרגילים "הגדולים" ולא על מליון תנועות מבודדות. אם אתה מרגיש שחסר לך עבודה על הידיים - תוסיף. הדרך הכי טובה היא לנסות לעבוד ללא תנועות מבודדות במשך זמן מסוים. אם הידיים גודלות - מצוין, אם לא - פשוט תוסיף סטים ממוקדים.
|
לא דיברתי על כח אחי אני מדבר על נפח והרבה
|
אז למה המון מפתחי גוף משקעים המון על תרגילים מבודדים
|
ציטוט:
|
מהה??
|
ציטוט:
|
אני לא מבין בעיקרון למה עבודה על שרירים עיקריים טובה פה אנחנו מדברים על פיתוח גוף לא?
|
אה אחי סבבה אז תחכה כמוני
|
ציטוט:
סביר להניח שהם יענו לך את האחת התשובות הבאות: - כי זה נותן יותר פאמפ. - כי עבודה ישירה על הידיים היא בגדר חובה (שזה לא בהכרח נכון ולא תקף לגבי כל אחד). ואם אתה מדבר על באדיבילדרים "עולמיים", אז הם כולם על חומרים והם סיפור אחר לגמרי. |
כי הם לרוב עובדים abcdef או משהו בסגנון הזה וזה יוצא שכל שריר מקבל מלא סטים ומלא תרגילים שבניהם הרבה לא מורכבים...
|
למה מה התשובה שלך
|
למה אתה חושב שעבודה מורכבת יותר טובה
|
???????????
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ