![]() |
תתנו לי חוות דעת על התוכנית
אני עוד שבוע מתחיל חיטוב ובניתי תוכנית אימונים ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם
הערות: א.התוכנית היא במתכונת axaxaxx ב.בטווח של עד 10 חזרות עבודה של חזרה לפני כשל מעל 10 חזרות עבודה של שתי חזרות לפני כשל חזה לחיצת חזה-2x5 פלייס עליון-2x10-12 גב חתירה-2x5 פולי עליון-2x10-12 כתפיים לחיצת כתפיים מאחורי העורף-3x8-10 יד אחורית פושדאוון יד יד-2x8-12 יד קדמית כפיפות מרפק במוט\דאמבל בישיבה 2X8-12 רגל קדמית סקוואט-3x6 1x10-12 רגל אחורית כפיפות ברכיים-3x6-12 (בפרמידה של 12,8,6) בטן עבודה של 10 דקות בסוף האימון |
חסר כתף צדדית. תוריד מהלחיצת כתפיים 2 סטים ותביא לחתירה בעמידה. כל השאר סבבה
|
ציטוט:
|
תחליף את הפולי עליון במתח עם חגורה\גרביטרון\רגיל
תוסיף תרגיל משיכה לכתפיים ( מומלץ עם דאמבלס) תעיף את אחד הידיים עדיף יד קדמית לדעתי. תעשה דדליפט ולא כפיפות ברכיים ותעשה בטן פעם בשתי אימונים אם בכלל וממליץ לך לעשות Ab (fbw של יום אנכי ויום אופקי + (בתרגילי רגליים וכתפיים משיכה וחתירה) ותוסיף לכל תנועה לפחות תרגיל אחד עם יד אחת בכל פעם עם דאמבלים ככה בקצרה בלי לחפור יותר מידי בפרטים של התוכנית |
לא...
זה הכתף הקדמית... הדבר היחיד שאפשר לעשות במוט לכתף צדדית זה אפרייט רואז... התוכנית נראית לי בסדר, למה אתה לא משלב דדליפט בתוכנית? זה אחד התרגילים החשובים בתוכנית Fbw לדעתי.. |
ציטוט:
אבל זה גם עובד על טרפזים חזה עליון ויד אחורית חוץ מהכתפיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש דבר כזה גורם מגביל אם תעשה את התרגיל בביצוע מסויים של חלק מהטווח תנועה ובאחיזה מסויימת ואז הוא יהיה כאילו השריר מטרה אבל בכBW אתה אמור להשתמש באחיזה מאוזנת שתאמן את קב' השרירים באופן הכי שווה שאפשר כי אתה לא יכול להרשות לעצמיך לאמן את כל שרירי הגוף בנפרד. |
תוכנית טובה, אבל לדעתי 3 סטים לחיצת כתפיים בנוסף ל-2 סטים של לחיצה בשיפוע חיובי זה יותר מידי עבודה על כתף קדמית. לא הייתי עובר את ה- 1-2 סטים ללחיצה. בכלל, כמו שכבר המליצו, אם כבר אתה עובד עם לחיצה בשיפוע, אז זה יהיה רעיון טוב לעשות הנפת זרועות לצדדים עם דאמבלים במקום לחיצת כתפיים כדי להעמיס פחות על הכתף הקדמית וליצור יותר איזון בין הקדמית לאמצעית.
|
ציטוט:
חזה לחיצת חזה-2x5 לחיצת חזה עליון בשיפוע של 45 מעלות-2x10-12 גב חתירה-2x5 פולי עליון-2x10-12 כתפיים הנפות לצדדים בכבל-3x8-12 יד אחורית פושדאוון יד יד-2x8-12 יד קדמית כפיפות מרפק במוט\דאמבל בישיבה 2X8-12 רגל קדמית סקוואט-3x6 1x10-12 רגל אחורית כפיפות ברכיים-3x6-12 (בפרמידה של 12,8,6) בטן עבודה של 10 דקות בסוף האימון |
סבבה, אבל במקום לכתוב את כל התוכנית שוב פעם, יכלת פשוט להגיד שאתה מחליף את הלחיצה עם הנפות לצדדים, Lol. http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon7.gif
|
ציטוט:
זה אסור בשום פנים ואופן, להניף דברים זה מסוכן ! |
:blink:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ