![]() |
התייעצות על קריאטין
הי חברה! תגידו יש פה מישהו שיודע איפה אפשר לקנות את ה no-xplode בזול? בטווח של ה 350-400?
|
למה שלא תקנה קריאטין מנו ב200 שקל במקום כל המוצרים האלה ב300-400 שקל?
|
הבנתי שיש הבדל בביצועים ביניהם ובאיכות..
|
אין הבדל
|
ציטוט:
|
חחח מה זה התגובה הזאת ?
אז למה שלא תכנס לכל חנות ופשוט תקח את הדבר היקר ביותר כי מן הסתם זה מעיד שהוא הכי הכי טוב ? קריאטין הרבה יותר תורם מאשר נו-אקספלוד וזו דעתי מהניסיון שלי עם שניהם. |
אין ספור מחקרים הראו את יעילותו של קריאטין טהור(מונו).
על פורמולות קריאטין וקריאטין דור חדש אין הוכחות חותכות כיעילים יותר. לכן אם אתה רוצה לשמור על הכסף עדיף קריאטין טהור של חברה מוכרת כמו נייצ'רס בסט שהמחיר שלו די זול ביחס לשאר. |
ציטוט:
|
לNo-Explode וקריאטין מונו יש שתי פונקציות שונות (ממה שזכור לי?)...ממה שזכור לי נו-אקספלוד זה Nitric Oxide supplement מה שאומר שהוא אמור להביא לך יותר מרץ במשך האימון והקריאטין מונו זה יותר ל"מסה"(גרשיים על המסה כי זה לא אבקת קסמים). והאנרגיה שמונו הביא לי לאימון בקושי עד ללא מורגשת...אז זה פחות שאלה של מה עדיף אלא מה אתה מחפש.
|
תודה רבה..! נקווה שהשיווק של ה no-xplode2.0 יוריד את המחיר של הno-xplode הישן יותר למחיר הגיוני...
מהתיאור שקיבלתי, כשאתה מתאמן כשאתה משתמש ב no-xplode אתה מרגיש באימון כאילו הזריקו לך דלק מטוסים! |
הקריאטין מונו אמור לעזור לך בהתאוששות ובשיפור ביצועים באופן כללי אחרי שהשרירים רבויים בקריאטין.
הנו אקספלוד הוא תוסף Pre-Workout שאמור לתת לך מרץ ופאמפ בזמן האימון על מנת להגיע לביצועים טובים יותר. |
כן את זה אני הבנתי מכמה חברים פה.. בכל מקרה תודה רבה. אני אנסה להשיג את הגרסאה הישנה של ה no xplode ולא את ה-2.. תודה לכל העוזרים.. אני פותח אשכול חדש בהתייעצות לגבי 2 קריאטינים.
|
|
לדעתי ג'אקד יותר חזק, ואתמול קניתי איזה משהו חדש של מאסל-טק שאמור להיות כמו ג'אקד...אני אנסה אותו היום ואחזור עם סיקור קל חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ