![]() |
כולם נוטשים אותי...
אמא ואחי טסים היום לאירופה לשלוש שבועות, ואבא שחזר מהודו לפני שבוע נוסע לצפון לכמה ימים..
אני נתקע פה לבד בלי אוכל מבושל ובלי אוטו.. איזה סרטים... =[ יש לכם הצעות לכמה מתקונים פשוטים שאפשר להכין? משהו עם חלבון כמובן... שוב אני יגיד, פשוט..! |
ביצים אורז שניצלים פסטה קציצות..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אורז אתה שם קצת שמן מטגן אותו טיפה מוסיף מים (לא זוכר כמה) עד שזה מתבשל |
חזה עוף מבושל במים !!!
קילו וחצי חזה עוף סיר 4 ליטר תמלה את הסיר במים,חצי סיר,תרתיח את המים תחתוך את החזה לחתיכות במים רתוכות זרוק את החזה חצי שעה - 40 דקות וזה מוכן (על אש חזקה) יחסית יוצא לך בסוף בארך 600-700 גרם בשר איכותי יבשש |
ציטוט:
קח חזה תטבול אותו בפירורי לחם וביצים וזרוק לסיר שמן עמוק |
ציטוט:
עדיף כבר ללכת למקדונלדס לתכון BIG MACK כפול :D |
ציטוט:
|
ציטוט:
לפני שאתה שם משהו שים תאורז (בהנחה שתמדבר על מלא) עם קצת שמן על אש נמוכה כ 15-25 דקות תוסיף רסק עגבניות ומלח (אורגנו אופציונלי) לפי העין קח בצל שלם תחתוך לשמניות זרוק לבפנים קח עגבניות תעשה אותו דבר זרוק לבפנים אם אתה אוהב שים סחוג אתה יכול לשים עוד כמה תבלינים וסע לשלום. (שחכתי לכתוב שאתה צריך לשים את זה על האש מבשך שעה על אש נמוכה למקסימום טעם חחח אני מתכוון שככה זה יהיה רך וטעים) :wacko: ממני אליך יאיר. :jockey: |
תודה אחי..
|
מה הבעיה,
חלבונים: יוגורט - קונים ואוכלים קוטג' - קונים ואכולים פסטרמה - כנ"ל טונה - כנ"ל ביצים - אני לא מכיר בנאדם עלי אדמות שלא יודע להכין ביצים. חזה עוף - פשוט שמים קצת תבלינים ומטגנים בשמן קנולה. פחממות: לחם אורז\פסטה\ת"א - זורקים לסיר עם מים רותחים + שמן זית+ מלח + תבלינים ומערבבים מדי פעם עד שנהיה מוכן. שומן: שקדים, אגוזי מלך, טחינה, שמן זית, אבוקדו. יש לך בית ריק תהנה throw a party עריכה: עכשיו שאני נזכר שראיתי את הכותרת הייתי בטוח זה עוד אחד מהפוסטים של רע לי בחיים בא לי להתאבד בוהוהוהו חחחחח |
שחכתי להגיד לך תוך כדי שזה מתבשל עם השמן תערבב כל 3-5 דקות אחרי כ 25 דקות תוסיף תמים
|
ציטוט:
אני יותר דיברתי לכיוון של אורז קציצות ועוף בתנור שאין לי מוסג איך לעשות, אבל הסבירו לי כבר.. בקשר למסיבה אני לא יודע, אבל הולך להיות פה בית זונות. אני מתכוון להחזיר להם בגדול על זה שהם נטשו אותי תהיה בטוח... :jockey: :jockey: |
למה להסתבך עם מתכונים זרוק חזה עוף בתנור תתבל קצת וזהו
|
ציטוט:
בכלל שמתי לב שמאז התחלתי עם הפיתוח גוף כבר לא משנה לי הטעם של האוכל משנה לי מה הערכים התזונתיים שלו וכמה מהר הם נספגים בגוף, בשיא הרצינות. |
תאכל בחוץ הכי טוב
|
תגיד לי אתה בן 20?מזה הקיטורים האלה לך לסופר תקנה מה שאתה צריך תכין לבד מה אתה בן 3 מזה הפוסט הזה אחי? ומזה בלי אוטו תבקש מההורים שלך שישאירו לך משהו לנסוע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ