![]() |
בזמן מסה כדאי לעשות אירובי במידה מסוימת? או לחכות לחיטוב?
השאלה בכותרת
ועוד שאלה שמעניינת אותי.. בתוכנית ab כדאי לעשות חזה יד קדמית רגליים ואז גב יד אחורית כתפיים (כמו שאני עושה עכשיו) או לעשות חזה יד אחורית כתפיים ואז גב יד קדמית רגליים? או שאין אפשרות חד משמעית תודה |
אירובי זה תמיד חשוב, לא רק מהזוית הקוסמטית אלא אפילו מהזוית של ביצוע, פעילות אירובית תורמת לעליה בכוח בצורה עקיפה (אין לי עצבים להכנס לפיזיולוגיה של זה אבל תקראו קצת ותראו שזה נכון) וגם יש לזה פן בריאותי חשוב שאין להזניח אותו לא משנה מה המטרות שלך ,אירובי זה תמיד חלק מהתוכנית אימונים.תמיד.
ולגבי השאלה השניה שלך אין אפשרות חד משמעית. |
תודה אחי. סומך עלייך בעניין של התרומה של זה, אבל כמה אירובי לעשות? כי יש איזה גבול בין תרומה לבין פגיעה בתהליך של המאסה ואני לא רוצה לעבור אותו
|
ציטוט:
|
אני שמעתי מכל מיני מקומות שמעל חצי שעה (בערך) הגוף שלך מתחיל לשרוף רקמת שריר
|
ציטוט:
לא כדאי כי במילא צריך להכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא אז שככה תעלה במשקל יותר מהר ואם אתה מתאמן בתוכנית ss אז בכלל אסור אירובי |
אני משלב הרבה אירובי במאסה (אמנם כהכנה ליום סיירות אבל עדיין) ואני רואה עליה לא רעה בכלל עם שמירה על אחוזי שומן. בקיצור? מומלץ
|
כל עוד זה לא מוגזם ולא פוגע בתכנית אימונים(המטרה אמורה להיות להרים משקל כבד יותר/להתקדם בתרגילי הליבה בצורה ליניארית בלי להתקע למשך תקופה ארוכה) אין שום בעיה, פשוט תצרוך עוד קצת קלוריות
|
לפי דעתי זה בריא לשמור גם על כושר אירובי ולא להיות כמו משאית וזה בריא ביותר גם לשמור על כושר אירובי ואתלטי !
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ