![]() |
2 תמונות עדכניות של עמית ספיר
לפני התחרות שהעניקה לו את הכרטיס לאולימפיה עד 202:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2008729_n.jpg http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6426117_n.jpg לא יאמן! |
|
פשייי עמית נהיה באמת ברמה גבוהה כבוד גדול באמת משתפר מפעם לפעם שזה משהו מפחיד!!!
|
ככל שאני חושב על זה, פשוט קשה לתפוס שמאות מפתחי גוף מעולים מנסים להגיע לדרג הזה, רובם בכלל לא משיגים כרטיס "פרו", והינה בחור שהגיע מישראל הקטנה עומד להתחרות במר אולימפיה - בלי קשר למה שאתם חושבים עליו, ואני יודע שעמית הוא בחור שנוי במחלוקת - מדובר בהישג מדהים.
|
מדהים....
|
אדיר, כבוד לארץ..
|
קרנףף אפשר להגיד עליו שהוא באמת בילדר מספר 1 בארץ..
מתי האולימפיה מישו יודע? |
פריק בכל המובנים.
|
מה לא יאמן?...הבנאדם משקיע וטוחן את עצמו אז הוא מגיע לתוצאות כאלו...כל הכבוד על ההישגים פשוט
|
ואוו זה גוף מטורף עם תמיכה חזקה של ארלונדים?
|
מטורף! אין ספק.
|
יהיה לו קשה באולימפיה אבל זה שהוא הגיע לשם זה כבוד למדינה ולענף פיתוח הגוף בארץ כבוד!
|
עמית בחור שנוי במחלוקות,ומאוד לא מובן, צריך לשבת עם הבן אדם לשיחות יחסית עמוקות כדי להבין את ההתנהלות שלו, מה שלשמחתי יצא לי , לא בהכרח מסכים עם הגישה שלו (או לפחות הגישה שהייתה לו ,אני כמעט ולא בקשר איתו בשנתיים ומשהו האחרונות) אבל בהישגים שלו אי אפשר לפקפק, כל הכבוד לו.
|
אני הייתי שלילי וספקן לגביו.השינוי שהוא עבר מבחינה אישיותית גרם לי להתנצל בפניו. והשגים ספורטיביים מעל ומעבר לכל הציפיות. נחזיק לו אצבעות באולימפיה ומאחל הגשמת חלומות ובריאות איתנית.
|
אין מה להגיד, חוץ מלאחל המון בהצלחה
|
זו הפעם הראשונה שאני באמת מאמין שעמית יכול לאיים על הרבה מאוד מתחרים באולימפיה.
כבוד גדול |
היחיד ששווה משהו בספורט הזה ברמה בינלאומית כרגע....המון כבוד...
|
.. הוא מזלזל בתחום בישראל,ככה שכבוד למדינה זה לא. וכל הכבוד לו.
|
הוא לא מזלזל בתחום. הוא מספר את המציאות. יש לי המון כבוד אליו אבל אני לא חושב שהוא יריב לדיויד הנרי וקווין אינגליש, הוא בהחלט שייך לשם אבל דיויד הנרי שנה שעברה היה נראה מתחרה לגיטימי לעשיריה ראשונה במשקל כבד.
|
אולי אפשר להסביר שהוא מזלזל בבילדרים הישראליים, שלא צריך להיות חכם גדול כדי להבין מדוע..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ