![]() |
אמה
מאימון בבית היום , מתאמן עליהן יום כן יום לא , עם סט של heavy grip
אני מצליח לסגור את ה300 ליברות ל5 חזרות עד הסוף אבל את ה350 עדיין לא מצליח לסגור , בתקווה להצליח באחד הימים http://i54.tinypic.com/2ah5c0w.jpg |
ס111ס xחי
|
אחי הסטרואידים עבדו שעות נוספות אהההההההה????????????????????
סתם תכלס אתה כבר לא מעניין ביי |
ציטוט:
|
היית צריך לגזור קצת את התמונה רואים את החזה בעל הפיגור שלך *איקס די*
|
יופו חאלס לשנוא.
|
Haters gonna hate
רעיון לכותרת פוסט הבאה של חדשי |
ציטוט:
לא גדל אין מה לעשות ככה נולדתי , לעומת זאת שרירים אחרים מתפתחים אצלי בקלות הרבה יותר כמו גב ויד אחורית חזקה שמחפרת על החזה החלש |
לא אחי
|
עזוב אותך,מה עם הדוקטורט ברפואה כבר כתבת?
נ.ב יש מצב שמישהו מהמנהלים יכתוב מתחת לכינוי "חדש" צ'ק נוריס? בבקשה בבקשה... |
החזה שלך לא גדל? איך זה יכול ליהיות אתה הרי דוחק 140 קילו צה צה צה.................... כמה שטויות אדוני ישמורר
|
אני מעריך אותך והכל אבל התמונה שהעלת דיי מפגרת גם לא מבינים ממנה גם הרבה ..
בכל מקרה אתה יודע שאתה נראה מעולה גדול חטוב שרירי עם מאסה מעולה.. שיהיה בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
לא משנה כמה אני עולה בבנץ זה עדיין ניראה כאילו אני צריך סטוארדים כדיי לשפר אותו בקשר לתמונה סוס |
ציטוט:
אני רק בן 21 חכה יש לי עוד המון שנים להמשיך להתקדם אל תתקרב לזה חבל על הבריאות שלך |
צודק טיבעי זה הכי אחי
|
חתיכת אמה, אבל אם אתה באמת רוצה להציג אותה כמו שצריך
תצלם את הצד השני של האמה [תוך כדי לחיצת גריפר], אגרוף פתוח [מהצד של האצבעות, בלי להחזיק כלום ביד], ואגרוף סגור חזק [מהצד של האצבעות ולא עם גריפר] |
אני לא מבין איך אנשים שנראים כל כך רע מסוגלים לתת עליו ביקורת רעה, תסתכלו איך אתם נראים לפניי..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
האלא שלא נוגעים אם המוט בחזה ? אלו שניראה כאילו יששרוטה דמיונית שבאוויר כול פעם שהם עושים בנץ ? אלו שחושבים שפרס זה זה בישבה? לא הסיבה שחזה שלי לא מפותח כי אני דוחק רק 82 קילו בבנץ ו42 בפרס זה הכול |
אז למה רשמת שלא משנה כמה אתה עולה בבנץ אתה צריך סטרואידים כדי לשפר אותו?
את לוחץ משקלים של ילדות בגן ואתה מצפה שיהיה לך חזה מפותח? קח אסטרוגן אולי זה יעזור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ