![]() |
בקשר למולטי ויטמן - תופעה
קיבלתי כדורי מולטי ויטמין מהמאמן כושר של הקבוצה
ומאז שאני לוקח אותם השתן שלי צהוב מתמיד הוא אמר לי שזה בסדר שזה ככה אבל לא שאלתי מה זה אומר לעומק אז אם מישהו יודע ויוכל לענות על זה אני אודה לו מאוד |
אל חשש הכל בסדר איתך
This couldn't be further from the truth. In fact, the small intestine is the main area for nutrient absorption. It only makes sense to bathe this vital area in nutrient rich fluid. This not only enhances overall nutrient utilization but also provides direct anti-oxidant/free radical quenching support in the intestinal and urinary tract. I can't imagine how many intestinal problems as well as other health related problems could be curtailed if more people understood the importance of multi-vitamin supplementation. |
צהוב זוער כזה? זה עודף של ויטמינים שיורד בשתן...
|
כן זוהר
חח עודף ? מוזר כי אני לא אוכל ירקות או שפשוט התכוונת שפשוט שאחרי שאני לוקח את הכדור אז השתן צהוב כי יש עודף לאותו רגע ואז לאט לאט זה מצטמצם |
זה בגלל ויטמינים מקבוצת B שגורמים לשתן צהוב וזרחני. אין לך מה לדאוג הכל כשורה.
|
|
תודה תודה
חח שלא תבינו אני לא הייתי מודאג כי כבר אמרו לי שזה בסדר רק רציתי לדעת למה זה ככה כי זה סיקרן אותי :] |
הכי מוזר זה שזה לא קורה עם כל מולטיויטמיןץ
כששתיתי מולטיויטמין של Now לא היה את זה אבל כשעברתי ל Gnc זה התחיל , אף על פי שהמינונים שם זהים.... |
ציטוט:
|
טבעי לגמרי, גם לי זה היה קורה שהייתי נוטל מולטי, דווקא תופעה מגניבה תנסה להשתין בחושך...
|
ציטוט:
זה לא קורה אם כל מולטי עכשיו התחלתי לקחת מגה מן של gnc והתופעה הזאת הופיעה |
בדיוק המוליטיויטמין שלי....
וזה גם timed release אז הייתי מצפה שהספיגה תהיי ארוכה ולא בבום שגורמת לזה |
מישהו יודע אם יש מולטי ויטמים בסירופ ומה השם שלו.
|
ציטוט:
אפילו לאחותי בת ה 7 יש ויטמינים מוצקים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ